Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Glenmorangie 'A Tale of the Forest' Scotch whisky 0,7 46% pDD

glenmorangie-a-tale-of-the-forest.jpg
glenmorangie-a-tale-of-the-forest.jpg
Cikkszám: Ig-01508
Felvéve: 2023-02-03
Módosítva: 2023-02-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 83 200 Ft / 1 l
Ár: 58 240 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 58240 Ft 58240

Termékismertető

Glenmorangie 'A Tale of the Forest' Scotch whisky 0,7 46% pDD


Származás: Skócia, Highland
Gyártó: Glenmorangie Whisky Distillery
Alapanyag: árpa,  gabona
Érlelés: Limousin, francia fehér tölgyfa hordókban.

Érdekesség: Ez az első whisky, amelyben az árpát mezei-erdei növényekkel együtt szárították,- konkrétan Boróka, Nyirfakéreg, mezei virágok.

Illat: A Glenmorangie 'A Tale of the Forest' Scotch whisky 0,7 46% pDD: Rögtön érezhető, hogy itt egy növényi aromákban feldúsított, az alaptól eltérő kipárolgású whiskyről van szó. Az alkotó szerint érezhető benne, eukaliptusz, ananász, boróka, koriander, keserű narancs. Telis-tele van virágos, édes virágos, nektáros, édes és érett gyümölcsös jegyekkel. Nem füstös, nem erőszakos, hanem érdekes párákkal bír. Megcsap bennünket pár hagyományos illat is - vaníliás, karamellás, lime-os és citromos, grapefruitos.

Íz: A Glenmorangie 'A Tale of the Forest' Scotch whisky 0,7 46% pDD: Az első korty jó, de inkább érdekes, mert tele van tényleg növényes, virágos, szénás jegyekkel. Az ízében valóban ott van erősen a boróka, a nyirfás lágyság, a koriander, erdei-mezei virágok, méz, narancs, lime, citrom, némi pörkölt olajos mag zamat. Édes, nem füstös, nem karcos, ellenben bársonyos, vaníliás, datolyás, mangós, grapefruitos, barackos, malátás, hordós. Van benne finoman eloszló fahéj, keleti fűszerek. Kiválóan megalkotott, jó húzású újításban bővelkedő whisky. 

Lecsengés: Igen hosszú, édeskés, fűszeres, szárított növényes, vaníliás, datolyás, mézes.

Szín: Közepesen sárgás.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ajándékozd meg a Barátokat ezzel a finomsággal! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!