Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cardhu 12é + 2 pohár 0,7 40% pDD

cardhu-12e-2-poharral.jpg
cardhu-12e-2-poharral.jpg
Cikkszám: Ig-01484
Felvéve: 2022-12-07
Módosítva: 2022-12-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 943 Ft / 1 l
Ár: 20 960 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20960 Ft 20960

Termékismertető

Cardhu 12é + 2 pohár 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Highland, Speyside
Gyártó: Chardu Whisky Lepárló
Alapanyag: Árpa

Érlelés: 12 éven át, tölgyfa hordóban.

Illat: A Cardhu 12é + 2 pohár 0,7 40% pDD megillatozása bizony egy afféle ünnep a whisky kedvelőnek. A kiöntésekor azonnal megcsapja az orrot a remek gyümölcsösség - benne a körte, alma, egres, narancs aromáival, amely persze a malátás, kissé füstös, kicsit édeskés alap zamatokkal párosul. Bársonyos, olajos, dús aromákkal megáldott, nagyon kellemes kipárolgásó itóka. 

Íz: A Cardhu 12é + 2 pohár 0,7 40% pDD ízeinek a megismerése, a megkóstolása első pillanataiban a malátás édeskésség, az enyhe füstösség, a hordós aromák, a pörkölt jegyek a meghatározóak. Körte, érett alma, kicsi szilva és az egres adja ki a gyümölcsösség fő pilléreit. Kevéske vanília és fahéj, csipetnyi kakaó és csokoládé van még jelen. Fűszeresságe pont kellő. Gyógynövényes, szárított gyümölcsös.  

Lecsengés: Kellően hosszú, malátás, fadongás, édeskés, aromás, kissé füstös, pörkölt dongás, gyümölcsös.

Szín: Sárga - világos barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Csapj egy hevenyészett esti whiskyzést és bátran önts a poharakba!  Eggs!

Érdekesség:

A Cardhu egy izgalmas és speciális whisky egy igazán különleges üvegben. A kiváló minőség és a tökéletes forma együtt jár az esetében. Nyilván ez a két ok miatt a vásárlók által az egyik legkedveltebb termék a Whisky kategóriában.

A Mannoch hegyből fakadó forrás kristálytiszta és lágy víze, valamint a gondosan kiválasztott, csíráztatott árpa a két legfontosabb alkotó eleme ennek a whisky különlegességnek,- az érlelés fontsságáról nem megfeledkezve!

A hattyúnyakú réz lepárló üstökből lassan, cseppenként kicsorduló nemes szesz minimum 12 évig érlelődik az öreg tölgyfahordókban, hogy magába szívhassa annak aromáit.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!