Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dalmore The Trio Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD

dalmore-the-trio.jpg
dalmore-the-trio.jpg
Cikkszám: Ig-01385
Felvéve: 2022-04-22
Módosítva: 2022-04-27
Egység: 1 lBruttó egységár: 38 690 Ft / 1 l
Ár: 38 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 38690 Ft 38690

Termékismertető

Dalmore The Trio Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Dalmore Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa.

Érlelés: az alap ex-bourbon hordós érlelés után 3-féle hordó következik: első töltésű ex-bourbon, 10 éves portói Tawny, 30 éves Matusalem rumos hordó 

Érdekesség: A Mackenzie klán uralta vidék ez a whisky "bölcső" 1263.-tól. Az üvegeken lévő szarvasagancs a klánnak a királytól kapott jelképe és zászló képe. Ez az un. Royal Stag - Király szarvasbika.   

Illat: A Dalmore The Trio Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD: Ez a változata is a Dalmore márka családnak ismét egy remek alkotás. Itt is az egyik fő ismérv a rendkívüli komplexitás, selymes párák, szaglószervet bódító illatok, szinte elkábulunk a kivételes aromáktól. Száraz-édeskés, gyümölcsös, malátás, hordós, olajos magvas, kandírozott narancshélyas, kakaó és csokoládé, meggy, sherry, pörkölt tölgyfa és vanília tűnik fel a kipárolgásában. Szárított gyümölcsös, virágos, mazsolás és mézes, lekváros. Fűszeressége összetett, nektáros.

Íz: A Dalmore The Trio Single Malt Scotch whisky 1,0 40% pDD: Ez is egy kiemelkedő változata a márkának. Az első kortyaiban már is érezhetjük a 3 hordós érlelés áldásos hatását, mert nagyon sok, rétegezett, összetett zamatokat kapunk. Édeskés-száraz-malátás-tölgyes-fűszeres és persze ez is nagyon gyümölcsös. Vaníliás, kandírozott narancshéjas, lekváros, kakaós, csokoládés, marcipános, pörkölt mandulás és mogyorós, diós, mézes. Selymes, bársonyos, mély, letisztult, nagy íz élvezetet nyújtó ital ez is a Dalmore-ok között.

Lecsengés: Hosszú, vaníliás, sherrys, meggyes-cseresznyés, pörkölt mandulás, malátás, csokis.

Szín: Sötét-pirosas-barnás-narancsos.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Okozz meglepetést ma a Szeretteidnek! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!