Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Appleton Estate 15é Black River Cask rum 0,7 43% pDD

appleton-estate-15-e.jpg
appleton-estate-15-e.jpg
Cikkszám: Ig-01310
Felvéve: 2021-10-08
Módosítva: 2023-06-22
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 51 271 Ft / 1 l
Ár: 35 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 35890 Ft 35890

Termékismertető

Appleton Estate 15é Black River Cask rum 0,7 43% pDD

Származás: Jamaica, Cockpit County
Gyártó: Appleton Estate Distillery
Alapanyag: Cukornádmelasz

Érlelés: Amerikai HASZNÁLT tölgyfahordó, 15 féle rum, átlag 15 éves érleléssel.

Illat: A Appleton Estate 15é Black River Cask rum 0,7 43% pDD: Páráiban nagyon sok aroma réteg található meg, így érdemes a megillatozásával kicsit többet foglalkozni. Édeskés, száraz, hordós érzetet nyújt majd jön a cukornádmelasz, csoki majd a finom karamell és a vanília. Megérezhetjük később a chilis, kissé borsos illatokat, majd következik a kakaó, fahéj, pörkölt mogyoró és mandula, a citrusok.

Íz: A Appleton Estate 15é Black River Cask rum 0,7 43% pDD: Csodás első kortyot ha lenyeltük, kezdődhet az igazi kóstolás! Ez is a márkára oly jellemző nagyon finom, jól megalkotott rum. A 15 éves, igencsak hosszú érlelés a következő ízeket alkotta meg: édeskés, karamellás, csokoládés és kakaós, pirított kenyeres, vaníliás, pörkölt mandulás és mogyorós, hordós, mazsolás, fűszeres, chilis, borsos, kandírozott narancshéjas, ananászos, pörkölt kókuszos - egyszerűen csak nagyszerű! 

Lecsengés: Kiválóan és lágyan marad hosszú ideig az összes íz szinte.

Szín: barna

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon egy szép kristálypohárban. Ha ez az íz túl komplex, akkor hűtsd le vagy dobj bele jeget.

Élvezd ezt a szép napot, de mindenképpen ezzel a palackkal az asztalodon! Eggs!

Érdekesség: 1749-ben Jamaikában, a Nassau-völgyben alapították meg a legendás Appleton Estate rum lepárlót. A terület cukornád termesztésére ideális, termékeny talajjal rendelkezik, így a legkiválóbb rumok megszületéséhez ideális körülmények már biztosítottak.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!