Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Johnnie Walker Black L. Highlands Origin 12é whisky 0,7 42% pDD

johnnie-walker-black-l-highlands-origin.jpg
johnnie-walker-black-l-highlands-origin.jpg
Cikkszám: Ig-01290
Felvéve: 2021-09-01
Módosítva: 2022-04-13
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 28 600 Ft / 1 l
Ár: 20 020 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20020 Ft 20020

Termékismertető

Johnnie Walker Black L. Highlands Origin 12é whisky  0,7 42% pDD


Származás: Skócia, Highlands
Gyártó: Johnnie Walker Whisky Distillery
Alapanyag : Árpa

Érlelés: Nagyon hosszan, 12 éven át, nemes tölgyfahordóban. A Black Label-t legalább 40 féle whisky keverékéből állítják elő a keverő mesterek. A világ legkeresettebb 12 éves skót whiskyje. Blended malt - Clynelish + Teaninich alapokkal.

Illat: A Johnnie Walker Black L. Highlands Origin 12é whisky  0,7 42% pDD: Remek illatok! Ez az első benyomásunk - de egyébként ettől a márkától 12 év érlelés után ez el is várható! Ez egy olyan blended (kevert) nemes ital, amelyet nem véletlenül tartanak a kategóriájában az egyik, - ha nem az első - legjobbnak. A kipárolgásaiban érezzük a jó értelemben vett kort, a 12 évet, amelyet fénytől elzárva a fahordóban nyugodott, pihent. nagyszerűen megalkotott, összetett és harmonikus illat-világgal rendelkezik. Icipicit füstös csak, az árpamaláta, a citrusok, a fűszerek, a szárított gyógynövények ott szunnyadnak benne és csak a megillatozásra várnak. 

Íz: A Johnnie Walker Black L. Highlands Origin 12é whisky  0,7 42% pDD: Jó beleölteni a nyelvünket ebbe a whiskybe! Az édeskés-száraz ízek egymás után kerülnek elő. A hordódonga, a vanília, karamell, tószt, pörkölt kávé, pörkölt kókusz és az olajos magvak remek elegyet alkotnak. A gyümölcsössége nagyon jó, elsőként a szilva, körte, dió ízei kerülnek előtérbe. Lágy füstössége, kakaóssága csak fokozza az élvezetet. Nagyon szépen, hosszan megérlelt olyan whisky, amely annyiszor ad le más és más íz-halmazt, ahányszor megkóstolod. 

Lecsengés: Kellemesen hosszú, édeskés-száraz, jó hosszú, gyümölcsös, enyhén füstös.

Szín: Közepes, inkább sötét sárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály whiskys poharat, majd 18-21 fokon először, és hűtve jéggel másodszor és harmadszor is (!) próbáld ki !

Kedves egészségedre, tovább ne hezitálj, csapj ma egy nagy Baráti Összeröffenést! Eggs!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!