Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Crystal Head 'Rainbow' vodka 0,7 40%

crystal-head-rainbow.jpg
crystal-head-rainbow.jpg
Cikkszám: Ig-01284
Felvéve: 2021-08-25
Módosítva: 2021-08-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 800 Ft / 1 l
Ár: 18 060 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18060 Ft 18060

Termékismertető

Crystal Head 'Rainbow' vodka 0,7 40%

Származási hely: Kanada
Lepárló: Crystal Head Vodka Distillery
Ital típus: Tiszta vodka
Limitált kiadás: Különleges kiadás
Alapanyag: Kukorica,- 4 szeres lepárlás

Illat: A Crystal Head 'Rainbow' vodka 0,7 40%: Ez az ital is az illatait tekintve - ugyan úgy, mint a többi márkacsalád tag is - tiszta, friss, enyhe édeskésség és némi vanília jellemzi, de egyben száraz aromákat is felmutat, érzékeltet. Selymes, simogató, finom aromákkal bír, a kristálytiszta alkohol kipárolgása remek.

Íz: A Crystal Head 'Rainbow' vodka 0,7 40%: Itt is: mindenképpen kiérezhető az első kortyban, hogy ez bizony egy jó minőségű vodka. Kicsit édeskés, vaníliás, kicsit száraz, semlges,- pont amilyen egy kiváló vodka! Kipárolgásaiban a kukorica mintha érezhető lenne, lágy, meleg aromát érzünk. Enyhe cédrusfa íz is feltűnik a 2. és 3. kortynál.

Lecsengés: A kezdeti melegség langyossá szelídül, a vanília sokáig megmarad.

Szín: Áttetsző, kristálytiszta

Így kóstold meg: Kezd el tisztán 18-20 fokon, majd jéggel folytasd. Ne ragadj le itt, szedj össze citrus leveket, érlelt alkoholokat és gyümölcsdarabokat. Kezdj el koktélokról fantáziálni, na és persze cselekedni! Jó napod lesz!

Kedves egészségedre,- de hívd meg a Barátaidat is!

 

A Crystal Head 'Rainbow' vodka 0,7 40% - angol leírás az alkotótól:

"Colour plays a vital role in the world we live in, often used as a powerful communication tool and a form of expression. Colour evokes feeling and has a direct link to creative thinking. Crystal Head Vodka is bringing the creative spirit to life with this limited-edition Pride bottle in celebration of diversity and equality.

The bottle contains our original blend, distilled 4 times from the highest quality, locally-sourced Canadian corn. Silky smooth with a hint of sweetness and vanilla. Filtered through Herkimer diamonds and blended with pristine Newfoundland water. This pure spirit is completely free from additives and made with pride."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!