Ron Zacapa Centenario 23é + 2 pohár 0,7 40% pDD
Termékismertető
Ron Zacapa Centenario 23é + 2 pohár 0,7 40% pDD
Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文
Ezeket a csodás rumokat 2.300 méter magasságban, - a felhők között, - Guatemalában készítik.
Alap tulajdonságok az egész gyárban: művészi szintű alapanyag kiválogatás, fermentálás és lepárlás, hordó kiválogatása, mester keverők alakalmazása. Nos ezek azok az alapvető minőségi sarokpontok, amiért a Zacapa azzá lett, amit ma az üvegekben látunk.
Származási hely: Guatemala
Lepárló: Ron Zacapa
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádméz
Érlelési idő: 6 - 23 év
Érlelési kategória: Solera
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordó típusa: Oloroso sherryhordó,A rumot három fajta hordóban érlelik, melyek az amerikai ex-bourbon, spanyol sherry és Pedro Ximenez tölgyfahordók.
Illat: A Ron Zacapa Centenario 23é + 2 pohár 0,7 40% pDD: Lágy aromákkal indít, melyekben az édes, karamelles, vaníliás, kakaós, vajkaramellás aromák uralkodnak. Komplexitását tovább fokozza a Solera eljárásban használt 3 különböző fahordó jellegzetessége. Így illatában a sherry-s, brazil diós, mogyorós, karamellizált banános, valamint aszalt ananászos jegyek is megmutatkoznak.
Íz: A Ron Zacapa Centenario 23é + 2 pohár 0,7 40% pDD: Csodálatos komplexitása, telt, testes jellege igazán különleges élménnyel szolgál. Kellemesen lágy likőrös karakterében a méz édessége, a mazsola és aszalt kajszibarack élénk zamata tökéletes fűszerességgel találkozik. Édes jegyzeteit szerecsendiós, vaníliás, kávés, dohányos komponensei egészítik ki.
Lecsengés: hihetetlenül intenzív, melyben a fahéj és a gyömbér jellegzetességei is megmutatkoznak.
Szín: csodás, sötét Mahagóni
Egyéb érdekesség: elismerései eddig a The Beverage Testing Institute Platinum éremmel jutalmazta (100/98 pont)
Így élvezd a poharadban: Próbáld ki jéggel, majd a szokásos 18-20 fokon. Mellé egy jó szivar, vagy egy pipa igazi élvezetté varázsolja a pillanatot!
Ajándékozd meg a legjobb Barátodat és ünnepeljetek ezzel az ital csodával! EGGS!
Ron Zacapa Centenario 23y + 2 glasses (0,7 40% pDD)(Angol/English)
These wonderful rums are made at an altitude of 2300 metres, among the clouds in Guatemala. The most basic features of the factory are the artistic level of selection of raw materials, fermentation, distillation, and the professional knowledge of the master blenders. These are the main reasons why Zacapa has become what we see in the bottles today.
Place of origin: Guatemala
Producer: Ron Zacapa
Type of drink: Dark rum
Main ingredient: Sugarcane honey
Method of maturation: In 3 types of wooden barrels (American ex-bourbon; Spanish sherry; Pedro Ximenez) for 6-23 years in Solera system.
Odour: The scents of the Ron Zacapa Centenario 23y + 2 glasses (0,7 40% pDD) start with mild aromas which is dominated by sweet caramel, vanilla, cocoa, and butter caramel. The effect of the Solera system and the 3 types of barrels contribute to the overall complexity. In addition, there is no lack of sherry, Brazilian walnut, hazelnut, caramelized banana, as well as dried pineapple scents too.
Taste: The wonderful complexity, density, and full-bodied characteristics of the Ron Zacapa Centenario 23y + 2 glasses (0,7 40% pDD) provides an extraordinary experience. The characteristic liqueur-like flavours are enriched by the sweetness and spiciness of honey, and the various flavours of raisin and dried apricot. If you still bear the flow of flavours, sweet nutmeg, vanilla, coffee, and tobacco components can be discovered too.
Aftertaste: The aftertaste is extremely intense; the hints of ginger and cinnamon are also displayed.
Colour: Dark mahogany
Additional information: It was awarded by The Beverage Testing Institute Platinum Medal (100/98 points).
Consumption suggestion: Try it with ice, then at the regular 18-20 degrees. Take a nice cigar or smoking pipe too to fulfil the perfect enjoyment.
It is a perfect gift to anybody, but specially to your best friend! Cheers!
Ron Zacapa百年朗姆酒23年+两个杯子 (0,7 40% 纸盒)
品名: Ron Zacapa Centenario 23y + 2 glasses (0,7 40% pDD)
这款极为奇妙的朗姆酒是在危地马拉的云层之间,海拔为2300米的地方制造的。酒厂所基本的特点在于原料的艺术筛选,发酵,蒸馏,以及酿造大师的素养和心血。因此Zacapa达到了目前处于一种极致的状态。
产地: 危地马拉
酒厂: Ron Zacapa
主料: 甘蔗蜂蜜
陈酿方法: 在3种酒桶(美国的波本桶,西班牙的雪莉酒桶,佩德罗-希梅内斯酒桶)中陈酿6-23年。
饮料种类: 黑朗姆酒
气味: 在Ron Zacapa百年朗姆酒23年+两个杯子 (0,7 40% 纸盒)的香气中,首先温柔而甘甜的焦糖,香草,可可和奶油糖扑鼻而来。另外也不乏巴西的核桃,榛子,焦糖,香蕉和干菠萝的芬芳,着实令人应接不暇。
口感: Ron Zacapa百年朗姆酒23年+两个杯子 (0,7 40% 纸盒)的复杂和浓郁令人们豁然开朗。其口感上的特殊而类似利口酒的鲜甜和辛辣,以及葡萄干和杏子的别致风味更加丰富了口腔里的探险,索莱拉系统和3种木桶的影响衬托了口感上的复杂。如果您还没沉醉其中,那么本品还隐藏着甘甜的核桃,咖啡和烟草的触感,等待着您的发掘。
后味: 回味异常浓郁,带有生姜和肉桂的妙味。
颜色: 深红木色
饮用建议: 首先加冰,其次18-20温度下品尝一下。与雪茄或烟斗配合也会给予人们以深刻而奇妙的感受。
这款朗姆酒无论送给谁都非常的合适,尤其是送给您最好的朋友!干杯!
Vélemények
Én is értékelek »