Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bombardino likőr 1,0 17%

bombardino-n.jpg
bombardino-n.jpg
bombardino.jpg
Cikkszám: Ig-01203
Felvéve: 2020-12-07
Módosítva: 2024-04-18
Egység: 1 lBruttó egységár: 7 120 Ft / 1 l
Ár: 7 120 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7120 Ft 7120

Termékismertető

Bombardino likőr 1,0 17%


Származás: Olaszország
Gyártó: Distillerie Schenatti Co.
Alapanyag: Alapja egy finom olasz tojáslikőr + rum (természtesen vanília, tejszín,  egyéb adalék anyagok, ízesítő anyagok.)

 

Érlelés: Áztatással és keveréssel, rázással

Illat: A Bombardino likőr 1,0 17%: Az illataiban két fő ismérv dominál itt is mint a többi tojaslikőrnél -az első, hogy az alkohol és az édes kipárolgás étvágygerjesztően egyensúlyban van. A második, hogy tökéletesen krémes, selymes ez a likőr már a páráiban is. Az alkohol és a tojásos, vaníliás aroma meghatározóak a megillatozásakor de a ráadás itt az érlelt rum. Összetett kipárolgása gyors kóstolásra késztet.

Íz: Bombardino likőr 1,0 17%: Ez a főleg Húsvétkor, illetve a nagy hidegben - pld. a sípályák mellett - népszerű likőr egy tradicionálisan finom ízű tojás likőrre épül. A tojás, vanília, pici kókusz érezhető benne, na és a plusz ízeket a rum szállítja. Krémes, az alkohol és a tojás sárgája remekül kiegészítik egymást a kóstolás során kapott érzetek alapján. 

Lecsengés: Kellemes, tojásos-vaníliás, édes, rumos, tejszínes

Szín: Világos sárga.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Próbáld ki ezt a klassz tojásos likőrt - ne csak Húsvétkor! Eggs! 

"Producer background

The Schenatti company is the result of the artisan approach of Giuseppe Della Morte, a master distiller and one of the famous "grapat" of Val San Giacomo. The company was founded in the early 1960s and specializes in the production of traditional Valtellina grappas and liqueurs based on grappa, Valtellina fruits and herbs. In 1998 another Giuseppe Della Morte, grandson of the master distiller and son of Umberto (the founder of Schenatti), expanded the firm’s production, relaunching the historical Della Morte brand, with typical regional liqueurs and single-variety Italian grappas. And so two classic names in Valtellina distilling history came together, under the name of Distillerie Riunite Schenatti & Della Morte.
Schenatti & Della Morte Grappa is obtained by distilling fresh nebbiolo pomace from the classic DOCG areas of the upper Valtellina, such as Grumello, Sassella, Inferno, Valgella, Maroggia and the sought-after pomace of "sforzato" wine (so called for the particular practice of "forcing" sun-dried grapes), which arrives in the distillery after a long fermentation process, only made possible thanks to the use of indigenous yeasts. Selected Valtellina apples and berries undergo a slow infusion in the finest Valtellina grappa to make the delicate digestive fruit liqueurs which are a lively alternative to traditional grappa flavour."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!