Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere Heritage 176 vodka 0,7 40%

belvedere heritage-176.jpg
belvedere heritage-176.jpg
Cikkszám: Ig-01200
Felvéve: 2020-12-01
Módosítva: 2022-09-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 28 886 Ft / 1 l
Ár: 20 220 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20220 Ft 20220

Termékismertető

Belvedere Heritage 176 vodka 0,7 40%

 

Származási hely: Lengyelország, Zyrardów
Lepárló: Belvedere Vodka Distillery /Millennium Csoport/
Ital típus: Tiszta vodka, 4-szeres lepárlású, szűretlen.
Alapanyag: Diamond Dankowskie aranyrozs

Érlelés: keverés, rázás,  ülepítés.

Érdekesség: a rozst az erjesztés során 176 Fahrenheit fokra melegítik fel - innen ez a szám a nevében.

Illat: A Belvedere Heritage 176 vodka 0,7 40%: Ebben a vodkában is megmutatkozik a rozs aromáinak a széles spektruma. Sokan azt hiszik, hogy a vodkának nincs zamata, illata, csak az alkohol. Azonban a márkacsaládra jellemző párák itt is előkerülnek. Friss, ropogós, élénkítő, rozsos-vaníliás. Érezhető benne valamennyi széna és szárított lucerna illat is. Édeskés-száraz a kipárolgása. 

Íz: A Belvedere Heritage 176 vodka 0,7 40%: Az első kortyainál lehet érezni, hogy ez is egy remek rozs alapú itóka. Mély, krémes, dús zamatú ital. Édeskés-száraz-vaníliás-fűszeres, borsikafüves. Tiszta ital, élénkítő, frissítő hatása van. Bársonyos, selymes, olajos. Az alkohol nem túl sok benne, ezért a vodkák közül az egyik leginkább vonzó ital tisztán is. Ez a családtag is a rozs alapanyag miatt a testesebb vodkák közé tartozik.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés-száraz, fűszeres, vaníliás.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Végy egy szép poharat, - kristály vagy ólomkristály legyen a -, majd hörpints belőle tisztán, szoba hőmérsékleten, aztán próbáld ki behűtve majd jéggel. 

Pohárra fel! EGGS!


Érdekesség:

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.
Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!