Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Amarula Raspberry Choco likőr 1,0 15,5%

amarula-raspberry-choco.jpg
amarula-raspberry-choco.jpg
Cikkszám: Ig-01164
Felvéve: 2020-09-28
Módosítva: 2020-09-29
Egység: 1 lBruttó egységár: 8 790 Ft / 1 l
Ár: 8 790 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8790 Ft 8790

Termékismertető

Amarula Raspberry Choco likőr 1,0 15,5%


Származás: Dél-Afrikai Köztársaság
Gyártó: Amarula Liqueurs Distillery
Alapanyag : Cukornád pálinka, tejszín, Marula nevű afrikai gyümölcs, fűszerek, ízesítő növényi anyagok, czokoládé, málna, baobab kivonat, vanília.

Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: Az Amarula Raspberry Choco likőr 1,0 15,5% a Marula nevű gyümölcs meghatározó illataival párosul a csokoládé és a málna - és ez így együtt a többi alkotóval egy csodálatos nyalánkságot alkotnak folyékony formában. A kipárolgásaiban első az édeskés, csokis, málnás, tejszínes, vaníliás, gyümölcsös, fűszeres jelleg. 

Íz: Az Amarula Raspberry Choco likőr 1,0 15,5%: Hát csodás az első és az utolsó korty is, főleg ha a kettő között van még jó pár....! Édes, csokis, málnás, vaníliás, gyümölcsös, citrusos, krémes, selymes, simogató. Kicsit fahéjas, mézes, mazsolás jellegű is, de ezek a zamatrétegek nagyon finom harmóniában vannak egymással. 

Lecsengés: Kellemes, édes, csokis, vaníliás, málnás.

Szín: barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá, szolgál alap ital alkotóként is.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, és igény szerint forrón sem megvetendő.

Kóstold meg az egzotikus Afrika ízeit, na de kínáld meg a Hölgyeket is!

Érdekesség:

A Marula az egyik gyümölcs ami az afrikai növényevőknél enyhe alkoholos befolyásoltságot szokott okozni, amikor az érett és már erjedésnek induló gyümölcséből nagy mennyiséget falatoznak. Dülöngélő elefántok és orrszarvúak bandukolnak keresztben a csapáson.....

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!