Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's RYE 0,7 45%

jack-daniels-rye.jpg
jack-daniels-rye.jpg
Cikkszám: Ig-01150
Felvéve: 2020-09-03
Módosítva: 2022-08-19
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 20 700 Ft / 1 l
Ár: 14 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 14490 Ft 14490

Termékismertető

Jack Daniel's RYE 0,7 45%

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: 70 % Rozs, kukorica

Érlelés: 3 év Fahordóban.  

Érdekesség: Ez a rozs whiskey talán az elmúlt 150 éves gyári múltban az egyik legérdekesebb, formabontó újítás. Jeff Arnett úr munkáját dícséri. 

Illat: A Jack Daniel's RYE 0,7 45%: Hát az illatai merőben mások, mint a megszokott Jack Daniel's kipárolgások. Sokkal fűszeresebb, száraz-édeskés, fás, hordós. A rozs számtalan aromával gazdagítja ezt a finom italt. OLajos magvas - mogyoró, kesudió, mandula - mellette faszén, tósztkenyér, vanília és kevés citrusosság fedezhető fel benne. Selymes, de nagyon határozott, karakteres nedűről van szó. A pörkölt rozs felejthetetlen illatai nagyon jók.

Íz: A Jack Daniel's RYE 0,7 45%: Ez az itóka bizony kiemelkedőt nyújt a márka családon belül. Mondhatni nyers, száraz, fás, dongás, szenes, pörkölt rozsos, fűszeres, mandulás, csokis, fahéjas összetett zamatai nagyon kellemesek, és már az első korty után kívánjuk a többit. Kiemelkedően összetett, komplex de még is selymes, simogató, jó húzású ital. Vanília, némi citrus is előkerül a többedik kortynál. A pörkölt rozs nyilvánvalóan minden kortyban erősen érezhető.

Lecsengés: Közepesen hosszú, száraz-édeskés, rozsos, tósztos, olajos, icipicit füstös.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Vigyél 1 palackkal a ma esti bulira készülve,- a Haverok értékelni fogják! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!