Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beefeater PINK gin 0,7 37,5%

beefeater-pink.jpg
beefeater-pink.jpg
Cikkszám: Ig-01120
Felvéve: 2020-06-23
Módosítva: 2023-10-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 343 Ft / 1 l
Ár: 8 640 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8640 Ft 8640

Termékismertető

Beefeater PINK gin 0,7 37,5%

 

Származás: Anglia
Gyártó: Beefeater Gin Distillery
Alapanyag: Gabona

Ízesítés: Boróka, vérnarancs, fűszernövények, friss eper (!) és mandarin héj. A fűszernövényeket 24 órán át áztatják a ginben, innen ered a nevében a 24-es szám.

Illat: A Beefeater PINK gin 0,7 37,5%: A boróka elsődleges, majd a második Friss Eper (!), a koriander, édesgyökér, szárított narancshéj, nőszirom, mandula. A rengeteg szárított fűszer és gyógynövény is jelentősen,- és egyértelműen jó irányban - módosítja az illatokat, aromákat.   

Íz: A Beefeater PINK gin 0,7 37,5%: Édeskés-száraz-kissé citrusos ízzel indítunk a kóstoláskor, aminek az egyik oka a Friss Eper. Majd a letagadhatatlan boróka, némi édes vanília, koriander, gyömbér és persze a citrusok. (és ez nem csak ebben a bemutatásban van leírva, de valóban benne van a gin ízében). A sokféle finom illatú szárított növények is jó irányba terelik ennek a ginnek az ízét, aromáit.  

Lecsengés: Kellően hosszú, borókás-epres/málnás jellegű-aromás, - élvezetes komplex és finom ízek és illatok tűnnek tova.

Szín: Pink

Így kóstold meg: Önmagában, 18-21 fokon, esetleg hűtve, jéggel. Longdrinknek semlegesebb ízű tonikkal együtt próbáld, majd a koktélok világában a csillagos ég a határ……!

Legyen egy nagyon szép estéd, készíts finom koktélokat, benne ezzel a klassz ginnel!

Pár alapfogalom a ginről:

Minden gin alapja a boróka toboz magja vagy annak a kivonata. Sokféle gin van, de alapvetően kettő.

Az első az amit desztillációval és semmi más eljárást nemn alkalmazva alkotnak meg. A gabona cefréből lepárolják az alapszeszt, majd a borókát, sokféle fűszer és gyógynövényt áztatnak bele és újra lepárolják.

A kevert típusnál az alap ginbe kevernek tiszta szeszt, kevés cukrot és természetes ízesítő anyagokat.

Minimum 37,5 % az előírt alkoholtartalom az EU-ban.
VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!