Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

St-Rémy Extra Old X.O. brandy 0,7 40% pDD

st-remy-xo.jpg
st-remy-xo.jpg
Cikkszám: Ig-01117
Felvéve: 2020-06-19
Módosítva: 2023-09-14
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 12 271 Ft / 1 l
Ár: 8 590 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8590 Ft 8590

Termékismertető

St-Rémy Extra Old X.O. brandy 0,7 40% pDD


Származás: Franciaország
Gyártó: Napolein St. Remy Distillateur
Alapanyag: Szőlő, különböző francia szőlőtermő vidékekről: Burgundy, Champagne, Rhône Valley, Languedoc Roussillon, Loire Valley, Bordeaux és Beaujolais.
Érlelés: Kisméretű francia tölgyfahordóban
Alkohol tartalom: 36% vol

Érdekesség: Ez a brandy ma a világ 1. számú francia brandyje. A csodás, formatervezett, matt palackban ezt a brandyt ki kell próbálni, jó az árérték aránya is. Mr. Martine Pain pincemester alkotása

Illat: A St-Rémy Extra Old X.O. brandy 0,7 40% pDD: Kiváló illatai nyilván kellő csáberőt párolognak ki a palackból. Ez a szép brandy is rengeteg, rétegezett, komplex  aromával bír. A hagyományos, gyümölcsös, szőlős, fahordós illatai mellett jelen van a cseresznye, málna és a citrusok zamata is. Nagyon selymes, bársonyos az illat felhő amit ereget a kóstoló pohárból. Érezhető a hordó jótékony hatása, elmélyült, selymes kipárolgása.

Íze: A St-Rémy Extra Old X.O. brandy 0,7 40% pDD: Megállapítható, hogy ez a francia brandy egy kiváló ital - ez feltűnik rögtön az első kóstoló kortynál. Az illatozás után megérezhetjük a klasszis ízeit is. Rögtön a kedvence lesz a brandy kedvelőknek. Érezhető a tisztaság, a remek zamatok, miszerint is benne van a hordó donga íze, az aszalt gyümölcsöké, citrusokat és málna-meggy-cseresznye-mazsola-tószt zamat kompozíciót tapasztaljuk meg. Utána egy kis fahéj és cédrus íz következik, a végén a kandírozott citrusok.

Lecsengés: Igen hosszú, gyümölcsös, fűszeres, dongás, citrusos

Szín: Sötét borostyán.

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is, koktélokban is.

Ismerd mega jó francia brandyt, pár pohárra fel, vagy készíts csúcs koktélokat belőle!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!