Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Havana Club Verde 0,7 35%

havana-club-verde.jpg
havana-club-verde.jpg
Cikkszám: Ig-01111
Felvéve: 2020-05-21
Módosítva: 2020-06-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 014 Ft / 1 l
Ár: 9 110 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9110 Ft 9110

Termékismertető

Havana Club Verde 0,7 35%

 

Származás: Kuba
Gyártó: Havanna Rum Distillery
Alapanyag: Cukornádmelasz + gyógynövények, fűszernövények ázata.


Érlelés: Tölgyfahordó

Illat: A Havana Club Verde 0,7 35%: Illataiban a belekevert és a beleáztatott többféle fűszernövény illatai, azok mély rétegei dominálnak. Kakukkfű, citromfű, grspefruit, lime, narancshéj, méz van jelen. Édeskés-száraz, nagy élmény már a megillatozása is ennek az ízesített rumnak. 

Íz: A Havana Club Verde 0,7 35%: Első kortyaiban határozott a sokféle fűszer és gyógynövény, a citrusok virtuozitása, a méz, vanília és persze az alapnak számító finom fehér rum. Tonikkal és valamilyen bitterrel keverve nagyon üdítő, frissítő, és persze finom keveréket kaphatunk.

Lecsengés: Közepesen hosszú, de nagyon aromás, fűszeres, mézes.

Szín: világos zöldes-sárgás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon egy szép kristálypohárban. Ha ez az íz túl komplex, akkor hűtsd le vagy dobj bele jeget.

Legyen csodás napod, de hívj Barátokat is!  

 

Érdekesség:

" Havana Club egy tradícionális ,,brand,, ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )
1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Penod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.
Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.
1994.-ben, mint a ,,kubai nemzeti kincs,, letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz del Norte-ba.
A 3 éves Havana megmérettetése során legyőzött mindenkit a saját kategóriájában, így a  világ piacvezetője is lett egyben. Nevéből következik, hogy minimum 3 évig, tölgyfahordóban érlelik, majd keverik a rumot. Ez után irány a gondos szűrés és palackozás.,,  
 


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!