Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Captain Morgan Tiki 0,7 25%

captain-morgan-tiki.jpg
captain-morgan-tiki.jpg
Cikkszám: Ig-01108
Felvéve: 2020-05-13
Módosítva: 2023-03-23
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 057 Ft / 1 l
Ár: 7 740 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7740 Ft 7740

Termékismertető

Captain Morgan Tiki 0,7 25%

 

Származása: Karib-térség, Puerto Rico
Lepárló: Destilieria Serralles
Alapanyag: cukornád + fűszer és ízesítő növények
Érlelés: fahordóban

Illat : A Captain Morgan Tiki 0,7 25%: A megillatozása nagyon kellemes! Az illataiban dominál a két alapgyümölcs,- az ananász és a mangó. Plusz a finom pörkölt melasz, a karamell, a vanília igen erőteljesen, a frissen őrölt kávé hasonló erővel van jelen. Igen édes, édeskésen nektáros, dús fűszer ízharmónia jellemzi a kipárolgásait. Tele van csalogató és nagyon kellemes fűszerekkel, szárított gyümölcsökkel. Jelen van a mazsola, méz, lekvár zamata a gőzeiben. Összetett és rengeteg aroma réteg különböztethető meg az illatfelhőiben. Remek összhatása van jéggel, és nem is túlzó a benne lévő alkohol mennyisége.

Íz: A Captain Morgan Tiki 0,7 25%:Nagyon gyümölcsös - ez az első benyomás az első kortyoknál! Az ananász+mangó kiemelten dominál. Az ízeiről az első kortyoknál csak annyit lehet kijelenteni, hogy ez is egy ízbomba telis tele aroma meglepetésekkel. Kiemelten fűszeres, gyógynövényes. Természetesen a pörkölt melasz, a méz, a mazsola édes ízhatása erőteljesen kiütközik. Barack és szilvalekvár, vanília, csoki és karamell jellemzi. Pörkölt mogyoró, mandula, pisztácia, datolya, narancshéj zamatai emelik az élvezeti értékét. Csuda finom összességében. Érdekes a kókuszos, fahéjas, szegfűszeges zamat rétege. Kiváló frissítő hatása van jéggel.

Lecsengés: Édeskésen, fűszerekkel plusz az alapgyümölcsökkel telítve enyészik el a végén.

Szín: Világos piros-barnás

Így élvezd a poharadban: Na, ez az egyik olyan rum, amihez ne tégy semmit, azt találd ki, hogy jéggel vagy anélkül próbálod ki. Jól bírja koktélokban az ízetlenebb alkoholokat, mint pld. a vodka. Eggs!

Érdekesség:

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!