Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Maker's Mark 101 Proof 1,0 50,5% pDD

makers-mark-101-proof-1-l.jpg
makers-mark-101-proof-1-l.jpg
Cikkszám: Ig-01100
Felvéve: 2020-04-02
Módosítva: 2023-11-20
Egység: 1 lBruttó egységár: 34 840 Ft / 1 l
Ár: 34 840 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 34840 Ft 34840

Termékismertető

Maker's Mark 101 Proof 1,0 50,5% pDD

 

Származás: USA, Kentucky
Gyártó: Maker's Mark Distillery
Alapanyag: Vörös téli búza, Kukorica, Árpa, Rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: Az érdekessége maga a csomagolás, ugyan is egy viasszal lepecsételt palackban van az ital, a viasz réteg színe téglavörös.

Illat: A Maker's Mark 101 Proof 1,0 50,5% pDD: Ez egy a bátraknak való ital,- ez már az erőteljes kipárolgásaiból is kitűnik, az egyébként a márkára jellemző kipárolgásokkal bír. Nem csak egy egyedi palackozású, de egyenesen kézműves ital, mert annyira pontról pontra odafigyelnek pld. az alapanyagokra. Szépséges párák, zamatos gőzei meggyőzik a kóstolást megkezdőket, hogy egy édeskés, virágos,  szárított virágos, gyümölcsös, kicsit mézes, fahéjas, remek itallal van dolguk. Karamellás, szinte csak csipetnyit, nagyon enyhén füstös, hordós aromák és zamatok robbannak be a kíváncsi orrba.

Íz: A Maker's Mark 101 Proof 1,0 50,5% pDD whiskey-t tartalmazó pohár aranyló cseppjei azonnal beindítják - a párái után - az ízlelő bimbók aktivitását, sőt egy mini sokk következik azoknak, akik a kevesebb alkohol tartalmú italt várják! Erős, bátor, izgalmas ízvilággal rendelkezik. Hozza a sajátos jegyeit, azaz édeskés, juharszirupos, mézes, mazsolás, vaníliás, fahéjas, karamellás, csokis, hordós, dongás, mangós, narancsos, barackos, fűszeres, kandírozott narancshéjas,- szuper! Nincs benne semmi karcosság, erőszakos íz-részlet. Kiemelkedően bársonyos. 

Lecsengés: Közepesnél erőteljesebben tűnik el, édeskés, olajos, fahéjas, fűszeres, gyümölcsös, icipicit füstös.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárban.

Vigyél a ma esti partira, kerti poharazgatásra, esetleg bográcsozáshoz egy ilyen nedűt, sikered lesz! Eggs!

Érdekesség:

Maker's Mark bourbon whiskey 0,7 45%

A Maker's Mark az USA-ban rendkívül közkedvelt ital. Olyan lehet, mint Magyarországon a szilvapálinka, vagy mint a Tokaji. Nem nagyon van olyan amerikai, aki ne ismerné ezt a szép bourbont.

Ez a whsiky egyre népszerűbb Európában - így hazánkban is. A Maker's Mark olyan bourbon amelyet  kézzel viaszolt, speciális palackba töltenek.

Üvege szép, látszik, hogy egyedileg tervezett!

Gyártása Lorettóban, USA, Kentucky történik.

Kézműves whiskynek számít, mert az alapanyagokat ténylegesen egyedileg, alkotónként válogatják össze.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!