Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Barceló Imperial ONYX rum 0,7 38% pDD

barcelo_imperial_onyx.jpg
barcelo_imperial_onyx.jpg
Cikkszám: Ig-01085
Felvéve: 2020-02-11
Módosítva: 2020-08-28
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 229 Ft / 1 l
Ár: 15 560 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15560 Ft 15560

Termékismertető

Barceló Imperial ONYX rum 0,7 38% pDD

 

Származás: Dominikai Köztársaság
Típus: Ron Barcelo Co.
Érlelés:10 évig, blended, minden alkotó része ex-bourbon (whiskys) tölgyfa hordóban nemesedik

Alapanyag: cukornádlé/méz

Illat: A Barceló Imperial ONYX rum 0,7 38% pDD: Az illat felhő ami a kóstoló pohár fölé emelkedik, itt még megnyerőbb, mint a 4 éves "Kishugánál"! Minden illat elem ismétlődik, csak mélyebben, dúsabban, elhúzódóbban a rövidebb érlelésűhöz képest, tehát: Fűszeres, érett, melaszos, nagyon összetett és markáns illat anyagában jelentkezik a karamell, méz, kávé, a hordó dongájának ódon, égetett, tölgyfás aromája. Égetett cukor, kissé túlpirítottt kenyér, dió, mogyoró, pisztácia, kesudió, aszalt gyümölcsök, cukrozott narancshéj, citrusok és némi pörkölt kókusz fedezhető fel az illataiban. A kakaó és a csokoládé krémes változatai is ingerlik a kiváncsi szaglószervet. Ráadásul a 10 év elhozta a nagyon hosszan elnyúló, hosszan tartó illat hatást.

Íz: A Barceló Imperial ONYX rum 0,7 38% pDD: A megkóstolása ténylegesen egy afféle íz-ünnep, mert annyira sokat ad ez az ital. A 10 éves rumok (vagy idősebb) keveréke dicséri a megalkotóját, de nagyon, mert oly finomságot kreált! Olajos, dús, mély, elhúzódóan hosszú, komplex, összetett aroma csokor várja már az első kortytól az érdeklődőt. A családra jellemzően itt is jelen van a pörkölt melaszos, szárított és aszalt gyümölcsökkel, kandírozott narancshéjjal, a jellegzetes citrusok aromáival, dió, kesudió, pisztácia, mogyoró, mandula, sült banán, pirított kókusz emeli az élvezetet, a 10 év pihenés és nemesedés lekerekíti a komplex hatást, lesz belőle egy "folyékony" bársony! Kiemelkedőek a pörkölt ízek, a pörkölt olajos magvak ízei.

Lecsengése: Nagyon hosszan tartó, rengeteg ízzel lágyan tűnik tova.

Szín: Sötét borostyán

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána keverd össze almalével, fahéjat bele, cukorszirup és ananász szelettel díszítsd,- majd kísérletezz, csak jókat fogsz mixelni!

Lepd meg a Haverokat egy flaska Barceló Imperial ONYX rum 0,7 38% pDD-vel ma este! Eggs!

 

Érdekesség:

Ez a rum Dominikából származik, az alapító Julian Barcelo volt, 1929.-ben vitte ezt végbe! Ma már tucatnyi országban élvezik a termékeik ízeit, nagyon sikeres márka. Az érlelés viszonylag magasabb, - nem pincei - hőmérsékleten történik, ezért kap különleges aromát. 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!