Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Chivas Royal Salute 21é Snow Polo Edt. 0,7 46,5% pDD

chivas-royal-salute-21-snow-polo.jpg
chivas-royal-salute-21-snow-polo.jpg
Cikkszám: Ig-01051
Felvéve: 2019-11-18
Módosítva: 2023-10-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 137 986 Ft / 1 l
Ár: 96 590 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 96590 Ft 96590

Termékismertető

Chivas Royal Salute 21é Snow Polo Edt. 0,7 46,5% pDD

Származás: Skócia, Moray, Keys, Speyside
Gyártó: Chivas Brothers Whisky Lepárló (Pernod Ricard)
Alapanyag: Árpa, Gabona


Érlelés: 21 év fahordóban, 30 féle alap whiskyből kevert, azaz blended whisky. Limitált kiadás, 88 hordó párlatainak egyedi keveréke.

Illat: A Chivas Royal Salute 21é Snow Polo Edt. 0,7 46,5% pDD: Illataiban olyan aroma bombát kap az érdeklődő, hogy biztosan "megemlegeti", és sokáig él az emlékeiben. A kipárolgásai során uralkodik a mérhetetlen selymesség és bársonyosság (hát akkor mi lesz az ízeiben..!?) Tele van édeskés, malátás, hordós, gyümölcsös, fűszeres zamatokkal, de menjünk sorjában. Nagyon illatos virágos, édeskés szárított növényes, extra finom gyümölcsös. Vaníliás, fahéjas, kandírozott gyümölcsös, barackos, dinnyés, mangós, keleti fűszeres, pörkölt hordó dongás, nektárosan mazsolás, mézes aromák elégítik ki minden szinten a szaglószervet. 

Íz: A Chivas Royal Salute 21é Snow Polo Edt. 0,7 46,5% pDD: A megkóstolásakor tudni kell, hogy ez az esemény maga az ünnepe a csodás whisky alkotás művészetének. Különleges keverés, kiemelkedő alap whiskyk, limitált mennyiség, egyedi ízek csokra jelzi ezt a felemelő alkalmat a kóstoló ajkaknak. Édeskés, malátás, pörkölt gabonás, pörkölt napraforgós és tökmagos, sárgadinnyés, sárgabarackos, szilvalekváros, mogyorós, kesudiós és fahéjas, kakaós, karamellás. Gyömbér és kardamon, némi méz és mazsola kápráztatja el a boldog és szerencsés kóstolót. Íz rétegei szint megszámlálhatatlanok.  

Lecsengés: Nagyon hosszú, hordós, malátás, édeskés, dinnyés, barackos, selymes, aszalt gyümölcsös, enyhén fűszeres.

Szín: Sötét borostyán, sötét sárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Emeld az Esemény színvonalát egy ilyen itallal, nagy sikered lesz! Eggs!


Érdekesség:

1801.-ben kezdődött a Chivas Regal családi története, méghozzá a Stratischla Lepárlóban (alapítás 1786.-ban) A Chivas Testvérek a királyi udvar beszállítóivá váltak úgy, hogy Aberdeenben luxus élelmiszereket, fűszereket árultak. Viktória Királynő ebben a kegyben részesítette őket, történt mindez 1843.-ban.

1860.-ban kezdték el gyártani a Royal Glen Dee elnevezésű blended whiskyt.

A Chivas Regal 1900.-ban az amerikai piacra szánt termékük volt, és a világsikere a mai napig tart.


Érdekesség 2.:

"A Chivas Royal Salute 21 éves Snow Polo Edt. Whisky 0,7 40% pDD

Egy bizonytalan világban fontos, hogy bizonyos dolgok ne változzanak. A Chivas Brothers ezzel a szándékkal alkotta meg a Royal Salute sorozatot, köztük a Chivas Royal Salute 21é Snow Polo Edt. 0,7 46,5% pDD-t.

Ez a whisky minősége és az innovatív keverési technika révén a szó szoros értelmében örökké fog élni. A keverési technika egyfajta folytonosságot biztosít, aminek köszönhetően a gyártó egy állandó minőséget képes létrehozni, ahol a legfrissebb palackozás is tartalmaz egy kis mennyiséget a legkorábban hordóba került keverékből is.

Ez a palack és a színe, alakja különleges,- a lovaspóló és a hideg előtt adózik!"


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!