Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ararat Dvin Collection Reserve 0,7 50% pDD

ararat-dvin.jpg
ararat-dvin.jpg
Cikkszám: ig-01044
Felvéve: 2019-11-18
Módosítva: 2023-12-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 67 229 Ft / 1 l
Ár: 47 060 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 47060 Ft 47060

Termékismertető

Ararat Dvin Collection Reserve 0,7 50% pDD


Származás: Örményország
Gyártó: Jereván Brandy Distillery
Alapanyag: Szőlő
Érlelés: Fahordóban, 20 évnél tovább
Alkohol tartalom: 40 % vol
Érdekesség: A "DVIN" jelentése az alkotótól angolul: "This unique blend, which first appeared in 1945, embodies the heritage and richness of the Armenian medieval capital Dvin, «the City of Plenty», which this legendary brandy is named after."

 
Illat: A Ararat Dvin Collection Reserve 0,7 50% pDD: Ez a tölgyfahordóban eltöltött több mint 20 év egészen kivételes kipárolgásokat hozott a brandynek. Fás, hordós, szivarfüstös aromái az ínyenceknek valók,- leglábbis ezt írja le a gyártó. A pörkölt mandula és mogyoró, gyümölcsök kandírozva, szárított narancshéj és a kakaó, karamell, csoki, kissé csípős fűszerek párái lengik be a kóstoló poharat. Mazsola, édes sült kalács és kenyér, szilva, baracklekvár emelkedik ki a sok-sok illat közül. 

Íze: A Ararat Dvin Collection Reserve 0,7 50% pDD: Csodás élmény a megkóstolása, az biztos! Első az édeskés-száraz tölgy és fa, öreg hordósság érzete, illetve a füstösség nagyon enyhe változata (!). Határozott a pörkölt mandula és a mogyoró, pisztácia, kakaó, karamell, csokoládé, vanília, szárított/aszalt gyümölcsök fantasztikus íz keveréke. Selymes, bársonyos, olajos, rendkívül aromás itallal van dolgunk. Fahéjas, lekváros, tósztkenyeres, pörkölt kókusz és sült banán is mintha fel-feltűnne.  


Lecsengés: Hosszú, hordós, pörkölt mandula, tölgy, fahéj tűnik tova.

Szín: Sötét arany.

Így kóstold meg a poharadban: Szép – ha lehet kristály – konyakos poharat használva szobahőmérsékleten, és ha kedved van, akkor jéggel is.

Élvezd ki az életet ezzel a brandyvel és persze a Családoddal is ismertesd meg! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!