Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martell V.S.O.P. Red Barrels 0,7 40% pDD

martell-vsop-kek.jpg
martell-vsop-kek.jpg
martell-vsop-red-barrel.jpg
Cikkszám: Ig-01035
Felvéve: 2019-10-17
Módosítva: 2024-01-25
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 34 943 Ft / 1 l
Ár: 24 460 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24460 Ft 24460

Termékismertető

Martell V.S.O.P. Red Barrels 0,7 40% pDD

Származás: Franciaország
Gyártó: Martell Cognac Distillery
Alapanyag: szőlő, bor

Érlelés: 7 éven át, használt tölgyfa hordóban

Illat: A Martell V.S.O.P. Red Barrels 0,7 40% pDD: A megillatozására azonnal kijön a különlegesége - az alkotó szerint is - kifejezetten tölgyes, enyhén fűszeres, nagyon gyümölcsös, komplex, összetett aroma özön. Vaníliás, csokis, mogyorós, mandulás, kakaós, kókuszos. 

Íz: A Martell V.S.O.P. Red Barrels 0,7 40% pDD: Az ízeinek a megismerésekor realizáljuk az illataiban tapasztaltakat az első kortyokban. Édeskés-száraz, hordós, dongás, tölgyes, fűszeres, vaníliás, fahéjas, kakaós, pörkölt mogyorós és mandulás remek íz és aroma csokor várja a szomjas ajkakat. Kellően selymes, de nem jellegtelenül bársonyos, ibenis érezni lehet minden zamat réteget. Kiváló ital, remek ajándék. 

Lecsengés: Kifejezetten hosszú, zamatosan, fűszeres, tölgyes.

Szín: Réz - Borostyán

Így kóstold meg: A kristály konyakos poharadat vedd elő, tölts ki egy szép adagot, gyújts rá a legjobb Cohibádra és kezdj el merengeni a szerencséden, hogy ilyen fantasztikus élvezetben van részed !

 

Érdekességek:

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

 
 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!