Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beluga Transatlantic Racing vodka 0,7 40%

beluga-transatlantic.jpg
beluga-transatlantic.jpg
Cikkszám: Ig-00995
Felvéve: 2019-05-10
Módosítva: 2024-02-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 371 Ft / 1 l
Ár: 20 560 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20560 Ft 20560

Termékismertető

Beluga Transatlantic Racing vodka 0,7 40%


Származási hely: Oroszország
Lepárló: Mariinsk Distillery
Ital típus: Tiszta vodka
Alapanyag: Gabona (rozs, árpa)

Előállítása: 45 napig pihentetik a lepárlás után
 
Illat: A Beluga Transatlantic Racing vodka 0,7 40% egy tisztelgés az orosz yacht, mint versenyzés irányába! A kipárolgásaiban - az egész ital márka, mint családra jellemzően - egy extra minőség sejlik fel, mert oly selymes, légies, édeskés-száraz, és semleges, extrém tiszta, alkoholos ital. Úgy "semleges", hogy közben érzünk benne egy "vodka aroma dússágát",  egy kis gabonás, cédrusfás, nyírfás, kifejezetten finom citrusos - elsősorban citromhéj illóolaját, lime-ot - a páráiban. Icipici, de tényleg csak kicsi kömény és némi citromfű tűnik fel a többedik bele illatozáskor. 

Íz: A Beluga Transatlantic Racing vodka 0,7 40% a párái után, az első kortyaiban rögtön megmutatja, hogy ez is egy tökéletes, luxus, exkluzív orosz vodka remekmű. Kiemelten tiszta, jobban mondva letisztult, kicsit édeskés-száraz, olajos, sűrű, fügés, krémes, bársonyos és selymes. A legfőbb íz a semlegessége, de mélyen a rétegeiben benne van a hűvös, jég-szerű, cédrusos, nyírfás, citromfüves, lime-os, molekulányit köményes, gabonás jelleg. A végén feltűnik egy kis fűszeres zamat is. Extra élvezetet nyújt a vodka szerelmeseinek. 

Lecsengés: Vodka szinten hosszú, semleges és még is ízes!

Szín: Kristálytiszta

Így kóstold meg: Hűtve, jéggel, illő kristálypohárban, csak stílusosan! 

Az oroszok évszázados tudásának ezt a szép termékét mindenképpen tedd fel a bakancslistádra! Eggs!

 

Érdekesség a márkáról:

A Beluga Vodka technológia és érdekességek:

Teljesen hagyományos módszerrel dolgozik a gyártó, és Szibériai artézi vizet használ. Ez önmagában nem sokat mond, csak sejtet. Azonban az a tény, hogy 300 km-es körzetben nincs semmilyen ipari létesítmény.  

Így érhető el az a tisztaság, amit a Beluga tud, és ezért oly egyedi az íze. A palackot híres formatervező készítette Franciaországból. A címkén szereplő tokhal pedig jelképezi a természetes tisztaságot, valamint az exkluzivitást, lévén ennek a halnak az ikrája a világon a legdrágább ilyen jellegű csemege.

Mindez történik a Mariinsk Distillery-ben ( 1900.-ban alapították )

Na és az alapanyag sem semmi – pestiesen szólva, – mert minden része természetes anyagból van, a legjobb minőségű búzát használják általában.

Jellemző a dugó szerinti eredetiség beazonosítás. Egy kis kalapácsot és ecsetet is kapunk az üvegekhez, hogy egyrészt praktikusan feltörhető legyen a viasz, másrészt a morzsalék az ecsettel könnyen eltávolítható.

Azt lehet mondani, hogy ez a vodka család az elegancia, a luxus, az exkluzivitás maga, és egy olyan ,,feeling,, ami semmihez sem mérhető !

A Beluga Transatlantic Racing vodka 0,7 40%

Abban különbözik a többi Belugától, hogy természetes gyapjún szűrik át legalább 3-szor, illetve 45 napig pihen a lepárlás és a szűrés után. Nagyon friss, ropogósan semleges ízt ad.

Az Orosz Yacht Csapat tiszteletére készült, akik rengeteg díjat nyertek.

 

Érdekesség angolul a gyártótól:

"Beluga Transatlantic Racing

We were proud to craft the collector's line of Beluga Transatlantic Racing in honor of The Russian Yachting Team, which has achieved brilliant victories at a number of prestigious competitions in the Mediterranean and Atlantic Regattas. The recipe of this kind of Beluga differs from other vodkas in the Beluga constellation: In the process of filtration, the spirit passes through natural cotton.

The resting period is increased to 45 days, making its taste even more delicate. Such treatment results in a fresh aftertaste and the elite smoothness of Beluga Transatlantic Racing. The bottle's design clearly reflects marine motifs: The label features a golden anchor on a deep navy-blue background. There is also a little Beluga fish on the bottle's neck in shiny gold."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!