Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Hine Cigar Reserve X.O. cognac 0,7 40% pDD

hine_cigar_reserve.jpg
hine_cigar_reserve.jpg
Cikkszám: Ig-00992
Felvéve: 2019-05-10
Módosítva: 2023-02-03
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 57 171 Ft / 1 l
Ár: 40 020 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 40020 Ft 40020

Termékismertető

Hine Cigar Reserve X.O. cognac 0,7 40% pDD


Származás: Franciaország, Cognac Megye
Gyártó: Hine Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlő

Illat: A Hine Cigar Reserve X.O. cognac 0,7 40% pDD illatairól: Fontos! Töltsük ki először is egy klasszikus konyakos pohárba, kicsit melegítsük a tenyerünkben! A megkóstolása az illatok megismerésével kezdődik. Kipárolgásaiban érezhetjük az orrunkban az édeskés, szőlős, boros, eredeti konyakos aromákat, és rögtön n szembetűnik, hogy ez egy XO, azaz egy öreg, sokáig érlelt konyak. Ott van benne a vaníliás, hordós és dongás, fahéjas, gyömbéres, kandírozott naranacshéjas illat felhő a pohárban. Kiemelkedő, gazdag, gyümölcsös zamat lengedezik, baracklekváros, pörkölt mogyorós, pörkölt mandulás, selymes és simogató, élet és szivarozási örömöt sugárzó párákkal bír.

Íz: A Hine Cigar Reserve X.O. cognac 0,7 40% pDD gőzei után jöhetnek az első kortyok! Ez már a kezdeti izgalomra jól is esik, mert remek és élvezetes, különleges italról van szó! Édeskés-száraz, hordós, dongás, vaníliás, korianderes, fahéjas, mogyorós. mandulás, pisztáciás, szárított fűszerekkel teli, szárított virágos, szénás, - rendkívülien összetett itóka! Selymessége, csúszása, bársonyos simogatása önmagáért beszél. Kicsit kakaós, csokis, mazsolás, pörkölt kávés és kókuszos is a többedik korty után. 

Lecsengés: kellően hosszú, édeskés, hordós, gyümölcsös, csokis, vaníliás.

Szín: sötét borostyán

Így kóstold meg a poharadban: kristály, ólomkristály konyakos pohárban, szoba hőmérsékleten lassú kortyokban.

Legyen egy szivaros, konyakos szép estéd! EGGS!

 

Érdekesség:

A Hine házat 1763.-ban alapították. A tapasztalatuk kiemelkedő,- részletesen olvass utána a www.hinecognac.com  weblapon !

A jelenlegi neve: Thomas Hine & Co.

Az egyik legkomplexebb és legjobb minőséget adó ház az övék. Az az egyik specialitásuk, hogy előre nem terveznek évjáratokra alapozva konyak kibocsájtást, hanem addig érlelik a pincékben az italt, amíg az el nem éri a megfelelő minőséget.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!