Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Southern Comfort BLACK 0,7 40%

southern-comfort-black.jpg
southern-comfort-black.jpg
Cikkszám: Ig-00979
Felvéve: 2019-04-23
Módosítva: 2022-09-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 786 Ft / 1 l
Ár: 10 350 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10350 Ft 10350

Termékismertető

Southern Comfort BLACK 0,7 40%


Származás: USA
Gyártó: Southern Comfort Whisky Distillery, Sazerac Company.
Alapanyag: Whisky, finomított alkohol, gyümölcs, barack, fűszer, ízesítő növényi anyagok. 


Érdekesség:  1824.-ben New Orleans ban készítették az első palackot, az alkotó neve Martin Wilkes Heron    

Érlelés: Keveréssel és rázással, pihentető hordós érleléssel történik.

Illat: A Southern Comfort BLACK 0,7 40% likőr illata valóban egyedi, mert a méltán közkedvelt amerikai whisky és a finomszesz megadja a remek alaphangot a kipárolgásainak. Ez a fekete címkés egy merészebb, kifinomultabb whisky alapra épül. Csodás a hordós érlelés után létrejött selymes, bársonyos, aromáktól duzzadó illatfelhő, amit a pohár felett tapasztalunk. Fűszeres, gyümölcsös, szárított gyümülcsös, kandírozott barackos illatai elvarázsolják a kiváncsi orrot. Ezen felül megtapasztalható még az alap whisky citrusos, csokis, karamellás jellege. 

Íz: A Southern Comfort BLACK 0,7 40% likőr ízeit ha hasonlítjuk a normál testvéréhez, akkor egy érezhetően magasabb minőségű whiskyre épül. Nem lehet összetéveszteni semmivel, mert a whisky alap érlelése, a későbbi bekeverés utáni pihentetése olyan íz rétegeket hozott létre, amelyek nyomot hagynak a kóstolóban. Az első a finom whisky, a fadonga, a gyümölcs, a barack ízei. Utána már rá is kanyarodunk a rétegek mély elemzésére, amelyben ott vannak a citrusok, a csodás fűszer és ízesítő növények, a kandírozott barack, némi fahéj. Kiváló ital, kiemelkedő koktél alap. Dícséret illeti meg az alkotót! 

Lecsengés: Kellemes, édeskés, whiskys, gyümölcsös,- HOSSZÚ.

Szín: Sötét borostyán.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Szervezz nagy bulit, keverj sokféle Southern Comfort alapú koktélokat,- ez a fekete címkés sok örömöt fog adni! Eggs! 


Érdekesség - jellemzés angolul a gyártó tollából:

"A robust whiskey-forward profile with subtle spice and fruity accents, our Black label takes the original Southern Comfort experience up a notch — for those who like their extra-smooth whiskey extra bold. Try it neat, on the rocks or in a classic cocktail."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!