Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cinzano Extra Dry 0,75 18%

cinzano-extra-dry-18.jpg
cinzano-extra-dry-18.jpg
Cikkszám: Ig-00967
Felvéve: 2019-03-29
Módosítva: 2022-01-13
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 4 640 Ft / 1 l
Ár: 3 480 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3480 Ft 3480

Termékismertető

Cinzano Extra Dry 0,75 18%

Származás: Olaszország
Gyártó: Cinzano Distillery - tulajdonos a Gruppo Campari 1999-óta.
Alapanyag: szőlő, bor, 35 féle fűszer és ízesítő növény (Pld. kakukkfű, majoranna, cickafark, fahéj, üröm, kömény, citrusok )


Illat: A Cinzano Extra Dry 0,75 18% egy klasszikus olasz ital, amely alap aromája a páráiban a száraz, szőlős, selymes illat. Nagyon kellemes, lágy, fűszerekben dús, selymes, krémes kipárolgása minden tekintetben a elbódítja szinte a kóstoló, szimatoló orrot. A fahéj és a majoranna érezhető benne, valamint a kömény és a citrusok is. 

Íz: A Cinzano Extra Dry 0,75 18% ízeiben a csodás gyümölcsösség dominál, mellette a rengeteg fűszer és gyógynövény, illetve ezek szárított változatainak az ázata. A citrusok (citrom, lime, mandarin) jelenléte nem kétséges. A fahéj és a különböző fűszerek, ízesítők biztosítják a nagyon jó ízű összhatást. Selymes, bársonyos, kiváló ital.  

Lecsengés: nem túl hosszú, olajos, krémes, fűszeres, száraz.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Próbáld ki egy szép kristály pohárban, 18-20 fokon, de inkább hűtve vagy jéggel. Ha koktél kedvelő vagy, akkor rengeteg ízt nyerhetsz ki ebből a vermouth-ból.

Vendégeld meg a Családodat, szeretni fogják! EGGS !

Érdekesség:

Az ital története 1757.-ben indult, egy testvérpár feltalálása okán, a nevük Giovanni Giacomo és Carlo Stefano Cinzano, a Turin nevű növényboltban fejlesztette ki a márkát.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!