Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's 100 Proof Bottled in Bond 1,0 50%

jack-daniels-100-proof-bottled-in-bond-n.jpg
jack-daniels-100-proof-bottled-in-bond-n.jpg
Cikkszám: Ig-00950
Felvéve: 2019-03-07
Módosítva: 2023-02-15
Egység: 1 lBruttó egységár: 22 360 Ft / 1 l
Ár: 22 360 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 22360 Ft 22360

Termékismertető

Jack Daniel's 100 Proof Bottled in Bond 1,0 50%

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, Rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Illat: A Jack Daniel's 100 Proof Bottled in Bond 1,0 50% egy erőteljes alkoholos illattal kezd. Nem csak egy egyedi, nagyon szépen megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky, hanem egy, ma már az USA semzeti jelkép-itala is. Ezt a büszke státuszt megérdemelte ez a remek ital, mert már a kipárolgásai is nagyon finomak. Diós, karamellás, enyhén füstös, hordós aromák és zamatok keltik fel a kíváncsi orr érdeklődését, amely oda vezet, hogy azonnal meg akarjuk kóstolni. 

Íz: A Jack Daniel's 100 Proof Bottled in Bond 1,0 50% whiskey ízeiről csak akkor beszélhetünk hitelesen, ha mi magunk is megkóstoltuk. Olajos, harmonikus, bársonyos, - ez a változat erősen alkoholos - egyáltalán nem karcos, simogató itallal van dolgunk. Aromáiban a sokrétegűség van jelen, mert komplex, összetett zamatait csak rétegről rétegre tárhatjuk fel. Az első a kellemes édesség és az egyhén pörkölt, füstös tölgyfa ízek, aztán a pörkölt mogyoró és mandula, dió, kesudió, karamell, csokoládé és némi fahéj következik. Fűszeres, citrusok illóolajával meghintett remek érlelésű nedű!

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés-száraz, olajos, icipicit füstös.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Vidd ezt a palackot a ma esti buliba! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!