Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Espresso Créme likőr 1,0 17%

baileys-espresso-creme.jpeg
baileys-espresso-creme.jpeg
Cikkszám: Ig-00919
Felvéve: 2019-01-28
Módosítva: 2024-04-04
Egység: 1 lBruttó egységár: 10 140 Ft / 1 l
Ár: 10 140 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10140 Ft 10140

Termékismertető

Bailey's Espresso Créme likőr 1,0 17%


Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky ( 3 évig van fahordóban), tejszín, ESPRESSO kávé, vanília, ízesítő növényi anyagok. 

 

Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Bailey's Espresso Créme likőr 1,0 17% illataiban érezzük egy tejszínes emulziós likőr whiskyvel keverve, plusz ebben az esetben kávé kerül bele. Az illata valóban whiskys-tejszínes, édeskés, kávés, mogyorós, csokoládés, mandulás, és egy kissé még diós is talán. A Kávé pörkölt, keserű íze remekül egészíti ki az alaplikőrt. Csokoládés, karamellás aromák is előkerülnek. Az egyik kiemelkedő illata a vaníliáé. A whisky alap miatt a malátás, gabonás jegyek is szerepelnek az illatok között. A végén még lehet érezni egy icipici fahéjat és kakaót is.

Íz: Bailey's Espresso Créme likőr 1,0 17%. Extra finom ízek vannak jelen a legelső kortyban! Ez a világhírű krémlikőr volt az első tartósan az üvegben megmaradó homogén emulziós likőr, majd az új fejlesztések eredménye a kávés változat. Krémes, lágy, édes. A whisky malátás, árpás jellege határozottan kiérezhető. Vanília, csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró és mandula, pörkölt kávé aromáival folytatódik az íz-rétegek felsorolása. Komoly szerepet kapott benne a tejszín bársonyossága és finomsága, ami viszont a kétszeres zsírtartalmának köszönhető. A pörkölt kávé jellegzetes égett-kesernyés íze remek plusz a likőrben. Összetett, kiemelkedően finom és lágyan krémes, "csoda-likőrről" van szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, eszpresszó kávés, csokis, tejcsokis, fehér csokis.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Szeresd és tiszteld a hölgy Rokonokat, de néha te is kukkants bele az üvegbe...... !

 

Érdekesség:

Ez a fantasztikus, finom likőr 1974.-ben született, akkor, amikor az egyik hatalmas cégnek whisky feleslege maradt a raktáraiban. Ma már nyugodtan állítható, hogy a világ egyik,- ha nem az első - legelismertebb likőre. Ebben a pillanatban kb. 50.000 tehén csak azért él, hogy az általa termelt tejből készült tejszín elég legyen az előállításához. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!