Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 1,0 43%

tullamore-dew-xo-caribbean-1-l.jpg
tullamore-dew-xo-caribbean-1-l.jpg
Cikkszám: Ig-00912
Felvéve: 2018-12-28
Módosítva: 2022-12-14
Egység: 1 lBruttó egységár: 18 250 Ft / 1 l
Ár: 18 250 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18250 Ft 18250
Tullamore Dew Whiskey Distillery

Termékismertető

Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 1,0 43%

Származás: Írország
Gyártó: Tullamore Dew Whiskey Distillery
Alapanyag: Árpa (malt, grain)

Érlelés: Háromszoros lepárlás, háromszoros keveréssel, (blendelés) Rum XO Fahordóban az eljárás végén.

Érdekesség: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 0,7 43% egy tisztelgés a karibi lélek és az ír szív között, erre emlékeztet a karibi Demerara Rumos hordós érlelés.  

Illat: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 1,0 43% a kipárolgásaiban egy kivételes ital jegyeit mutatja. A legfeltűnőbb az édeskés, melaszos, karibi gyümölcsös, rumos jelleg. Igazán csak kicsit füstös (!) de ez az öreg hordótól van főleg. Van benne csokoládé, kakaó és a karamell, pörkölt mogyoró és mandula, fahéj. Malátás, édes fűszerekkel teli, selymessége már a páráiban kiérezhető és kiélvezhető. 

Íz: A Tullamore Dew XO Caribbean Rum Cask Finish whiskey 1,0 43% ízei lekövetik a kipárolgásának az aromáit. Édeskés, gyümölcsös, melaszos, rumos, mazsolás, mézes ízek sok rétege fedezhető fel benne. Jelen vannak még a kakaó, csokoládé, karamell, fahéj, mogyoró és a mandula. A hordós érlelés is teljesen kiérezhető, annak is a pörkölt hordós zamata. Selymes, bársonyos, kiemelkedően érdekes és finom itóka. 

Lecsengés: Jó hosszú, rumos-malátás, kandírozott gyümölcsös, fahéjas, csokis.

Szín: Borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárba.

Legyen egy nyugalmas napod, beszélgess el a Családoddal az élet szépségéről! Eggs!

Az alkotó angol nyelvű jellemzése:

"XO Rum Cask Finish is our Tullamore D.E.W. Original triple distilled triple blend of pot still, malt and grain Irish whiskey finished in the finest first fill XO rum casks to deliver sweet tropical flavours. With this XO Rum Cask Finish, we pay tribute to the role of Irish Immigrants in the development of rum in the Caribbean in the 17th Century. Irish heart and Caribbean soul, we call it the Beauty of Blend. We carefully select barrels previously used to age Demerara Rum to impart their distinctive tropical fruit and warm spice flavours to Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish Irish Whisky."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!