Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Chivas Regal XV 15 éves whisky 0,7 40% pDD

chivas-rega-xv.jpg
chivas-rega-xv.jpg
Cikkszám: Ig-00866
Felvéve: 2018-11-15
Módosítva: 2023-12-18
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 34 357 Ft / 1 l
Ár: 24 050 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24050 Ft 24050

Termékismertető

Chivas Regal XV 15 éves whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Moray, Keys, Speyside
Gyártó: Chivas Brothers Whisky Lepárló (Pernod Ricard)
Alapanyag: Árpa, Gabona


Érlelés: 15 év fahordóban, de a befejezés a Grand Champagne területről származó konyakos horóban történik, ezért oly különleges ez az ital.   

Illat: A Chivas Regal XV 15 éves whisky 0,7 40% pDD illataiban dominálnak a hagyományos chivas-os aromák melett a jóféle konyakos hordók hatásaként a kiemelkedő gyümölcsös zamatok. Már a kipárolgásaiban is nagyon bársonyos. Hordós, vaníliás, narancsos, kicsit csokis, gabonás, tósztos, kevéssé füstös és tőzeges. Pörkölt maláta, karamell, szegfűszeg és kardamon tűnik fel nagyon finom a gőzökben. Konyak, brandy, mazsola is jelen van.  

Íz: A Chivas Regal XV 15 éves whisky 0,7 40% pDD megillatozása után az első kortyai megmutatnak mindent, ami egy 15 éves whiskytől elvárható, főleg a konyakos hordós érlelés pedig különlegessé tette. Édeskés-száraz, barackos, mazsolás, pörkölt mandulás és mogyorós, kesudiós, kandírozott narancshéjas, mézes kissé, de benne van a grapefruit, egy kis szárított datolya, kandírozott szilva, fahéj, fehérbors, kardamon, szegfűszeg. Rendkívül selymes és bársonyos. 

Lecsengés: Nagyon hosszú, kissé füstös, hordós, malátás, édeskés, icipicit száraz, selymes, gyümölcsös, konyakos.

Szín: Sötét arany, borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki ezt a szépséget! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!