Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Belvedere Unfiltered Rare Diamond Rye vodka 0,7 40%

belvedere-unfiltered-rare.jpg
belvedere-unfiltered-rare.jpg
Cikkszám: Ig-00855
Felvéve: 2018-10-10
Módosítva: 2021-11-30
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 34 500 Ft / 1 l
Ár: 24 150 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 24150 Ft 24150

Termékismertető

Belvedere Unfiltered Rare Diamond Rye vodka 0,7 40%

 

Származási hely: Lengyelország, Zyrardów
Lepárló: Belvedere Vodka Distillery /Millennium Csoport/
Ital típus: Tiszta vodka, 4-szeres lepárlású, szűretlen.
Alapanyag: Rozs + gabona

Érlelés:

Illat: A Belvedere Unfiltered Rare Diamond Rye vodka 0,7 40% előkerülnek rögtön a rozs alapú vodkák jellegzetes, friss illatai, tengeri, kissé sós és természetes kigőzölgései. Persze itt a szuper tisztaságot megcélzó előállításnál, de a szűretlen változatnál fel lehet deríteni a klassz aromákat. Az irány a friss, ropogós, selymes és alkoholos zamatok finom "hálója", összhatásában inspiráló. Felbukkan némi vanília és a citrusok is. Enyhe édeskésség mindenképpen jelen van és felfedezhető, és még valami meghatározhatatlan gyümölcsös-fűszeres és kellemes jellegű aroma. Sült rozskenyér, némi csokis beütés ami feldobja az élvezeteket.

Íz: A Belvedere Unfiltered Rare Diamond Rye vodka 0,7 40% megizlelésénél érezhetjük a szűretlen jelleget, a lágy, bársonyos, frissítő hatású nagyon finom ízeket. Édeskés, kicsit citrusos, citromos és lime-os, cédrusos, benne némi enyhe fűszeresség, sültkenyér, tészta, csoki, karamell. A szájban szétterjedően olajos,  "vastag" ez a kiváló vodka. Nagyon szépen megalkotott ital - az alkotótól - ez is. Igazi kuriózum és remekmű. Megfelelően kerek, jó húzású itóka, remek koktél alapanyag.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés és selymes igazi vodka.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Végy egy szép poharat, - kristály vagy ólomkristály legyen a -, majd hörpints belőle tisztán, szoba hőmérsékleten, aztán próbáld ki behűtve majd jéggel. 

Élvezd az életet, mert a ma a holnap előestéje! EGGS!


Érdekesség:

Egy kis technológiai és történeti áttekintés:

A lengyel gyártó esküszik az artézi vízre és az aranyrozs alapanyagra. Semmilyen adalékot nem használ, illetve csak természetes anyagokat.

Jellemzője még a négyszeres lepárlás, ami a végére egy hihetetlen tiszta italt eredményez.
Maga a név a ,,Belweder,, nevű Lengyel Elnöki Palota nevéből jön, és a Zyrardów nevű városban van a lepárló. Az ital címkéjén megjelenik a palota szimbóluma.

1996.-ban indult a márka az USA-ban, és úgy vezették be, hogy ez az első luxus ,,liquor,, (alkoholos ital), és szuper prémium vodka.

A gyártói szándék 1910.-ben nyert teret legelőször az alapítással. 2001.-ben a Millennium csoport privatizálta a gyárat.

2005.-ben már a luxus cikkeket forgalmazó LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) birtokába került ez a lepárló, idővel a részvények 100 %-át megszerezték.

Ez a vodka lett a 24. James Bond film ,,hivatalos vodkája,, - amire biztos sokan visszaemlékeznek a filmből. (a film címe: Spectre)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!