Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grappa Francoli Chardonnay 0,7 41,5%

grappa-francoli-chardonnay.jpg
grappa-francoli-chardonnay.jpg
Cikkszám: Ig-00841
Felvéve: 2018-07-03
Módosítva: 2022-12-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 586 Ft / 1 l
Ár: 10 210 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10210 Ft 10210

Termékismertető

Grappa Francoli Chardonnay 0,7 41,5%

Származás: Olaszország
Lepárló: Fratelli Francoli Distillery
Alapanyag: Chardonnay szőlő
Érlelés: Fahordóban

Illat: A Grappa Francoli Chardonnay 0,7 41,5%  kóstoló grappás pohárba kitöltése után azonnal érezhetjük, hogy ez egy nemes párlat, nagyon is érződik a Chardonnay szőlő finom hatása. Szőlős, mandulás, kicsit pisztáciás, van benne némi lime és széna aroma. Kipárolgásai fűszeres, vaníliás, kicsit édeskésen gyümölcsös. Szépen megérlelt és kifejezetten nemes zamatokat felvonultató ital már a páráiban is felismerhető módon. 
 
Íz: A Grappa Francoli Chardonnay 0,7 41,5% ízeiben a grappa kedvelők mindent megtalálnak benne, ami ezt az italkategóriát jellemzi. Kissé édeskés, szőlős, almás, körtés, mandulás és sárgabarack-mag jellegű íz rétegek keverednek el nagyon finoman. A hordós érlelés nagyon jót tett neki, lenyugodott, megállapodott, érett benyomást kelt. Fűszeres, szárított gyógynövényes, szénás, szárított gyümölcsös jellege van. Jó húzású, remek és élvezetes italról van szó. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, kellemes, fűszeres, gyümölcsös, szőlős.

Szín: Tiszta, átlátszó, kissé sárgás.

Így kóstold meg: Önmagában, szobahőmérsékleten, lehet hűtve jéggel is, de akkor más ízek kerülnek elő.

Szép és sikeres esti bulizást! Eggs!
 

Érdekességek:

" A jó grappa készítés olyan művészet, amelyhez szenvedély és elhivatottság kell. A piemonti székhelyű Francoli cég már 1875 óta működik, és küldetésüknek tekintik, hogy kizárólag a legjobb minőségű grappát hozzák forgalomba. A Grappa Francoli Chardonnay 0,7 41,5% grappa nagyon népszerű ital, mert zamatos és  édes. Több éven keresztül tölgyfahordóban érlelik, amitől íze még gazdagabbá válik. Áttetsző színe, exkluzív csomagolása az első pillanattól fogva elnyeri az ember tetszését. Illata nagyon elegáns, mint amilyet egy jó grappától elvárhatunk, az ital aromájában a finom vanília és a mandula magával ragadó illata dominál a leginkább. Ízében a gyümölcsök zamata és a mazsola édeskés íze egyszerűen mesés élményt nyújt."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!