Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Famous Grouse Scotch whisky 1,0 40%

famous_grouse_1_liter.jpg
famous_grouse_1_liter.jpg
Cikkszám: Ig-00802
Felvéve: 2018-03-13
Módosítva: 2023-11-24
Egység: 1 lBruttó egységár: 10 070 Ft / 1 l
Ár: 10 070 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10070 Ft 10070

Termékismertető

Famous Grouse Scotch whisky 1,0 40%

 

Származás: Skócia, Highland
Gyártó: Highland Distillery, és a palackozó az Edrington
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Fahordóban, 3 éven át. 

Illat: A Famous Grouse Scotch whisky 1,0 40% megillatozása bizony izgalmas feladat, nagy várakozással tekintünk elé. Na persze teljesíti is az elképzeléseinkben lévő kívánságainkat, elképzelésünket, mert kiemelkedően finom illatai nagyon sokféle aromát hordoznak. Malátás, pörkölt tölgyfadongás, fahéjas, vaníliás, karamellás, kakaós. A hordós érlelés fűszeressé tette, benne fahéj, vanília, kevés borsikafű és kardamon. Gyógynövényes, finom zamatokkal dús.

Íz: A Famous Grouse Scotch whisky 1,0 40% ízeiben a méz, a donga fás és pörkölt íze, a vanília és a kandírozott narancshéj dominál. Malátás, édeskés, de száraz, pörkölt olajos magvak aromái, mint egy díszítő elemek jellemzik. Fahéjas, kicsit citrusos. Selymes, lágy és simogató, nem túl füstös. Nagyon jól és finoman oszlanak el a zamat rétegek. Némi cédrusfa aroma, szárított gyümölcs is előkerül. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés-száraz, malátás, fás, finoman fűszeres.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Vendégeld meg a Barátaidat, Szeretteidet a hétvégén, és kínáld ezzel a szép itókával Őket a közös bulin, sikered lesz! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!