Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Master Distiller No.6. 0,7 43% pDD

jack-daniels-master-dist-no-6-07.jpg
jack-daniels-master-dist-no-6-07.jpg
Cikkszám: Ig-01106
Felvéve: 2020-04-30
Módosítva: 2022-10-28
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 23 229 Ft / 1 l
Ár: 16 260 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16260 Ft 16260

Termékismertető

Jack Daniel's Master Distiller No.6. 0,7 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Az a 6. számú kiadás. (Jimmy Badford)

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.6. 0,7 43% pDD megillatozásakor egészen pompás párák kerülnek ki a pohárból. Édeskés, kukoricás, szárított növényes, kissé szénás, tölgyfadongás, kakaós, karamellás, citrusos, kandírozott narancshéjas zamatok kecsegtetik a nagyon kiváncsi orrot. Értékelésünk szerint egy igazán szépen megérlelt, remek kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky. Benne van a melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Lágy, kissé füstös, erősen vaníliás, fűszeres.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.6. 0,7 43% pDD whisky tényleges megkóstolása nagyon izgalmas feladat, és tele van jó élménnyel. Azért, mert amit tapasztalunk az a következő: Ez a whisky egy olyan tradícionális termék, egy olyan tisztelgés a korábbi remek keverő mesterek előtt, amelyben a minőség az aduász. Édeskés, tölgyfa hordós, kissé füstös, de aromás, malátás, kukorica és rozs ízeivel telített. A karamell és a vanília sem hiányzik, pörkölt mogyoró és mandula, kesudió csak jót tesz az italnak. A citrusok finomak, jó a húzása.

Lecsengés: Közepesen hosszú, édeskés, citrusos, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd, emlékezz a nagyszerű, nagy tudású keverő mesterekre! Pohárra fel, eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!