Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Talisker Dark Storm Single Malt Scotch whisky 1,0 45,8% pDD

talisker-dark-storm.jpg
talisker-dark-storm.jpg
Cikkszám: Ig-00771
Felvéve: 2017-12-11
Módosítva: 2022-12-22
Egység: 1 lBruttó egységár: 36 540 Ft / 1 l
Ár: 36 540 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 36540 Ft 36540

Termékismertető

Talisker Storm Single Malt Scotch whisky 0,7 45,8% pDD


Származás: Skócia, Highland
Gyártó: Talisker Distillery
Alapanyag: Árpa
Érlelés: Tölgyfahordó

Érdekesség:
A lepárló italai olyan tisztán tárják elénk Skye sziget aromáit, mintha rögtön a tájat párolták volna le.  A Talisker Storm amellett, hogy hozza a standard 10 éves melengetően füstös, borsos karakterét, nevéhez híven erőteljesebb, füstösebb, fűszeresebb aromákkal jelentkezik.

A nevében a "Dark" szócska a barrique égetett hordó alkalmazását jelenti, amely még mélyebb, pörköltebb és a háborgó tengerre utaló zabolázatlan erőt sugározza ki a whisky csodán keresztül a kóstoló ajkaknak.

Illat: A Talisker Dark Storm Single Malt Scotch whisky minden tekintetben olyan mint a gyár vidékének a háborgó tengerpartja, megfékezhetetelen a chilis, paprikás, borsos száraz illat özön. Ezzel szemben csoda számba megy az ellenkező oldal, azaz a malátás, vattacukros, kandírozott narancshéjas édesség csillapító hatása. A kettő együtt nagyszerűen kihozza a whisky felséges zamatait, aromáit. 

Íz: A Talisker Dark Storm Single Malt Scotch whisky ízeiben a gyújtószerkezet a csípős, paprikás, chilis, füstös, égetett, borsos íz. A másik rész és az ezt lenyugtató malátás, gyümölcsös, édeskés, vaníliás, csokoládés zamatok. Ezek együtt robbannak szét a szájban és az íz repeszek csodás élményt nyújtanak. A vége egy markáns, szuper intenzív, rendkívül összetett, még is selymes, bársonyos íz bomba. 
 
Lecsengés: Piros chili paprika, fekete bors, - ezzel szemben malátás, tölgyes édesség és gyümölcsösség.

Szín: Sötét vörös borostyán

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály whiskys poharat és 18-21 fokon, hűtve esetleg jéggel élvezd kia az ízeket, apró kortyonként!
Legyen klassz estéd!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!