Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bushmills Red Bush whiskey 0,7 40%

bushmills-red-bush.jpg
bushmills-red-bush.jpg
Cikkszám: Ig-00743
Felvéve: 2017-10-30
Módosítva: 2023-05-05
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 143 Ft / 1 l
Ár: 10 600 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10600 Ft 10600

Termékismertető

Bushmills Red Bush whiskey 0,7 40%

 

Származás: Írország
Gyártó: Bushmills Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Minimum 3 éves érlelésű whiskey-ből, idősebb alap whiskey-ből, azon belül is az első töltésű hordóban érlelt változatokból készül.  

Illat: A Bushmills Red Bush whiskey egy remek kipárolgásokkal megáldott whiskey. A 3 évnél idősebb alkotó whiskey elemek édeskés, fadongás illatokat árasztanak. Már a második kortynál megérezzük a faszén-szerű, pörkölt, mogyorós aromákat. Csipetnyi vanília, egy kis gyömbér, valamennyi árpás-malátás zamat a jellemző úgy a vége felé. Összességében vonzóak az illatok. 

Íz: A Bushmills Red Bush whiskey ízeiben az első észrevehető elem az árpamaláta pörkölt aromája, majd értelemszerűen a dongás, fás rész következik. A mandula és mazsola, a mogyoró és a fűszeres aromák a meghatározóak. Nem karcos, selymes, jó húzású itallal van dolgunk. Az élvezeti értéke pont arányban van az árával. Jó ízű whiskey alapú koktélok készülhetnek belőle. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!