Termékeink

Bushmills Red Bush whiskey 0,7 40%

bushmills-red-bush.jpg
Cikkszám: Ig-00743
9 440 Ft

termekismerteto

Bushmills Red Bush whiskey 0,7 40%

 

Származás: Írország
Gyártó: Bushmills Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: Minimum 3 éves érlelésű whiskey-ből, idősebb alap whiskey-ből, azon belül is az első töltésű hordóban érlelt változatokból készül.  

Illat: A Bushmills Red Bush whiskey egy remek kipárolgásokkal megáldott whiskey. A 3 évnél idősebb alkotó whiskey elemek édeskés, fadongás illatokat árasztanak. Már a második kortynál megérezzük a faszén-szerű, pörkölt, mogyorós aromákat. Csipetnyi vanília, egy kis gyömbér, valamennyi árpás-malátás zamat a jellemző úgy a vége felé. Összességében vonzóak az illatok. 

Íz: A Bushmills Red Bush whiskey ízeiben az első észrevehető elem az árpamaláta pörkölt aromája, majd értelemszerűen a dongás, fás rész következik. A mandula és mazsola, a mogyoró és a fűszeres aromák a meghatározóak. Nem karcos, selymes, jó húzású itallal van dolgunk. Az élvezeti értéke pont arányban van az árával. Jó ízű whiskey alapú koktélok készülhetnek belőle. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Előszrö 18.21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Legyen egy kellemes és jó estéd! 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok