Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cubaney 25é Tesoro rum 0,7 38% pDD

cubaney-25e-tesoro.jpg
cubaney-25e-tesoro.jpg
Cikkszám: Ig-00737
Felvéve: 2017-10-30
Módosítva: 2023-11-08
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 45 329 Ft / 1 l
Ár: 31 730 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 31730 Ft 31730

Termékismertető

Cubaney 25é Tesoro rum 0,7 38% pDD

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文


Származás: Dominikai Köztársaság
Gyártó: Oliver & Oliver Distillery
Alapanyag: Cukornád melasz


Érlelés: Kiváló minőségű tölgyfahordóban, 25 éven át, solera rendszerben.

Illat: A Cubaney 25é Tesoro rum kivételes kipárolgásai még sűrűbbek. mint a 15 évesé. Rögtön egy nagyon erősen pörkölt, édes, mogyorós, mandulás, fadongás, fűszeres aroma zuhatag éri el a megillatozó orrot. Olyan komplex, hogy sok perc telik el a részletes illat feltárához. Benne van a vanília, a citrusok sora, a fahéj, a karamellizált melasz és még számtalan egyedi zamat. Öröm már a pohárhoz való közelítés is, hát még a továbbiak....! 

Íz: Ez a Cubaney 25é Tesoro rum egy öreg rum. A negyed századnyi méltó nyugalom a hordóban tiszteletet és kellő szeretetet ébreszt - és még ki sem nyitottuk a palackot. Az ízeire általánosságban a krémesség, a sűrű zamatok, a mélyebb íz rétegek, az összetettség a jellemző. Aromák tekintetében jelen van a pörkölt mogyoró és mandula, a fadonga, a csokoládé, a melasz, a fahéj, vanília, citrusok, kandírozott gyümölcsök, gyömbér, szegfűszeg. Az ára meg egyenesen csodás. 

Lecsengés: Szuper finom, pörkölt, csokoládés, fűszeres, vaníliás.

Szín: Sötét barnás, pirosas beütéssel.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptbe jó,- sőt még a cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ezt az italt a legnagyobb eseményekre is büszkén felbonthatod. Élvezd az életet! 

 

Cubaney 25y Tesoro rum (0,7 38% pDD)(Angol/English)

Place of origin: Dominican Republic

Producer: Oliver & Oliver Distillery

Main ingredient: Sugar cane molasses

Method of maturation: In high-quality oak barrels for 25 years. The method of maturation is called the Solera process.

Odour: The characteristic evaporation of the Cubaney 25y Tesoro rum (0,7 38% pDD) is denser than the younger versions. The roasted and sweet smell of hazelnut, staves, spices immediately burst in the taster’s nose. Owing to its complexity, it takes a few minutes to discover all the multi-layered aroma components. It is dominated by the scents of vanilla, citrus, cinnamon, caramelized molasses, and countless unique fragrances. Even approaching the tasting glass is already an enchanting and charming experience.

Taste: The Cubaney 25y Tesoro rum (0,7 38% pDD) is one of the oldest rums of the brand. The quarter of a century long tranquillity in the barrel awakens respect and love. It is characterized by as a velvety, deeply aromatic, complex, and delicate drink. There is no lack of roasted hazelnut and almonds, oak, chocolate, molasses, cinnamon, vanilla, citrus, candied fruits, ginger, and clove flavours. This exquisite drink totally worth its price.

Aftertaste: The aftertaste is super delicious, enriched by a slight chocolate, spices, and vanilla flavours.

Colour: Dark brown with a reddish impression.

Consumption suggestion: This product is suggested to mix with other ingredients. There are countless recipes, and it can even be used for gastronomical purposes. Otherwise, take a beautiful crystal glass, pour in a few cents of Cubaney 25y Tesoro rum (0,7 38% pDD) at 18-21 degrees. It can be chilled, or even remarkably delicious with ice.

You can proudly open this drink at the greatest events! Carpe Diem!

 

Cubaney Tesoro 朗姆酒25 (0,7 38% 纸盒)

品名: Cubaney Tesoro 朗姆酒25年 (0,7 38% 纸盒)

产地: 多米尼加共和国

酒厂: 奥利弗和奥利弗酒厂

主料: 甘蔗糖蜜

陈酿方法: 在高品质橡木桶中陈酿25年。陈酿的方法为索莱拉系统。在用于陈酿的仓库里,三四排木桶相互叠放。由于索莱拉系统的特殊性,装瓶的朗姆酒总是从最低的一排中取出,每次则是最多三分之一的含量。取出的酒被第二排的木桶等量取代,而第二排的木桶的等量则是被第三排的木桶等量代取的。木桶都不是完全密封的,以便木桶里的饮料与空气接触。因此在朗姆酒的表面上将形成一层酵母,为这款朗姆酒增添了一抹迷人的风味。

气味: 与陈酿年限略短的酒品相比,Cubaney Tesoro 朗姆酒25 (0,7 38% 纸盒)就凸显出只有25年陈酿才能沉淀出的厚重感了。首先甘甜而烤炸的榛子,橡木和香料的香气瞬间扑面而来,其次香草,柑橘,肉桂,焦糖和糖蜜的芳香接踵而来。由于其复杂性和特殊性,仅仅再需要一些耐心,便可体会到完整的香气。

口感: Cubaney Tesoro 朗姆酒25 (0,7 38% 纸盒)是酒厂最陈酿最久的酒品之一。25年当中在橡木桶中的修行让这款酒完成了特殊的进化。其极具烤榛子,橡木,巧克力,糖蜜,肉桂,香草和柑橘的味道,以及蜜饯水果,生姜和丁香的风味相互交融,整体触感温香软滑却又不失精致,实属难得。另外本品也在性价比的领域里独领风骚。

后味: 回味无穷,带有一丝巧克力,香料和香草的芬香。

颜色: 深棕色与红色的印象。

饮用建议: 佳品适用于混合鸡尾酒,或美食目的。不过也建议单独消费,准备一个水晶玻璃,倒入几美分18-21温度的Cubaney Tesoro 朗姆酒25 (0,7 38% 纸盒),可以冷藏一段时间或者加冰。

无论送给谁都非常的合适!干杯!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!