Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cubaney 25é Tesoro rum 0,7 38% pDD

cubaney-25e-tesoro.jpg
cubaney-25e-tesoro.jpg
Cikkszám: Ig-00737
Felvéve: 2017-10-30
Módosítva: 2020-09-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 957 Ft / 1 l
Ár: 20 970 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20970 Ft 20970

Termékismertető

Cubaney 25é Tesoro rum 0,7 38% pDD


Származás: Dominikai Köztársaság
Gyártó: Oliver & Oliver Distillery
Alapanyag: Cukornád melasz


Érlelés: Kiváló minőségű tölgyfahordóban, 25 éven át, solera rendszerben.

Illat: A Cubaney 25é Tesoro rum kivételes kipárolgásai még sűrűbbek. mint a 15 évesé. Rögtön egy nagyon erősen pörkölt, édes, mogyorós, mandulás, fadongás, fűszeres aroma zuhatag éri el a megillatozó orrot. Olyan komplex, hogy sok perc telik el a részletes illat feltárához. Benne van a vanília, a citrusok sora, a fahéj, a karamellizált melasz és még számtalan egyedi zamat. Öröm már a pohárhoz való közelítés is, hát még a továbbiak....! 

Íz: Ez a Cubaney 25é Tesoro rum egy öreg rum. A negyed századnyi méltó nyugalom a hordóban tiszteletet és kellő szeretetet ébreszt - és még ki sem nyitottuk a palackot. Az ízeire általánosságban a krémesség, a sűrű zamatok, a mélyebb íz rétegek, az összetettség a jellemző. Aromák tekintetében jelen van a pörkölt mogyoró és mandula, a fadonga, a csokoládé, a melasz, a fahéj, vanília, citrusok, kandírozott gyümölcsök, gyömbér, szegfűszeg. Az ára meg egyenesen csodás. 

Lecsengés: Szuper finom, pörkölt, csokoládés, fűszeres, vaníliás.

Szín: Sötét barnás, pirosas beütéssel.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptbe jó,- sőt még a cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ezt az italt a legnagyobb eseményekre is büszkén felbonthatod. Élvezd az életet! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!