Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grappa Francoli 5 éves 0,7 41,5%

grappa-francoli-5-e-pDD.jpg
grappa-francoli-5-e-pDD.jpg
Cikkszám: Ig-00723
Felvéve: 2017-09-28
Módosítva: 2022-11-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 729 Ft / 1 l
Ár: 12 410 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12410 Ft 12410

Termékismertető

Grappa Francoli 5 éves 0,7 41,5%

Származás: Olaszország
Lepárló: Fratelli Francoli Distillery
Alapanyag: Szőlőtörköly

Illat: Finom, és figyelem, mert 5 évig volt tölgyfahordóban ! Kiválóan érződik benne a vanília, a mogyoró, mandula, az ízesítő növények illata, név szerint is a licsi, mangó, kiwi. Zöldnövény, szőlő, frissen vágott réti és erdei növények édes-savanyú illata is jellemzi ezt az italt. Fűszeres kipárolgásai nem mindennapos illatfelhőt rajzolnak a kóstoló pohara fölé.  

Íz: Édeskés, nagyon citrusos, nagyon fűszeres, de egyben fanyar is, a szőlőtörköly íze finoman, de határozottan kiérezhető. A hosszú érlelés egy kiváló aromájú italt eredményezett, amelyben érezhető a pörkölt fa, mogyoró, frissen sült kenyér enyhén megpirult héjának a sejtelmes íze is. Fűszerek közül a fehérbors, nagyon kicsi fahéj lepi meg az ízlelő bimbókat.  

Lecsengés: Jó hosszú, kellemes, fűszeres, pörkölt.

Szín: Tiszta, átlátszó, világos barna

Így kóstold meg: Önmagában, szobahőmérsékleten, lehet hűtve jéggel is, de akkor más ízek kerülnek elő.

Szép és sikeres estét, de adj méltó alkalmat az ital kiélvezésének !

 

Érdekességek:

" A Francoli egy világhírű grappa és likőr gyártó cég, 1875 óta működik.

A napérlelte, pimonti szőlőből készül a kristálytiszta Francoli Bianca grappa, amely egyszerűen fantasztikus élményt nyújt. A termelésnél modern és hagyományos módszereket egyaránt alkalmaznak, a gyártás minden részletére gondosan odafigyelnek. Ez az alaposság teszi a Francoli grappát világhírűvé.

Az 5 évig érlelt grappát a hordós érlelés csodássá varázsolta. Nagyon érződik a tölgyfa, a donga, az olajos magvak aromája. Olyan trópusi gyümölcsökkel tették ellenállhatatlanná, mint a licsi, a mangó vagy a kiwi. Ízében is megjelennek a mennyei ízű trópusi gyümölcsök, ezen felül az íze virágos árnyalatokkal és élénkítő fehér borssal is kiegészülve nyújt tökéletes íz harmóniát.

Illatában lenolaj, finom fűszeres és virágos jegyek keverednek egzotikus trópusi gyümölcsökkel, majd egy kis barackos beütés koronázza meg. Igazán fenséges, intenzíven gyümölcsös ital, aki megkóstolja, az biztosan rajongani fog érte. "

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!