Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Luxardo Limoncello likőr 0,5 27%

luxardo-limoncello-0,5.jpg
luxardo-limoncello-0,5.jpg
Cikkszám: Ig-00690
Felvéve: 2017-07-05
Módosítva: 2022-09-22
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 9 460 Ft / 1 l
Ár: 4 730 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4730 Ft 4730

Termékismertető

Luxardo Limoncello likőr 0,5 27%

 

Származás: Olaszország
Gyártó: Girolamo Luxardo SPA
Alapanyag: Finom alkohol, citrom, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Luxardo Limoncello likőr illatainak a bázisa a citrom héjából kivont aromák, illóolajok. Csábos, remek élvezetet nyújtanak a megillatozáskor. Édes és savanyú zamatokat érzünk rögtön - a finom, jó minőségű alkohol csak másodlagosan van jelen. A felhasznált titkos recept alapján nem lehet pontosan meghatározni a fűszereket, de mindenképpen érezhetőek, finommá, lekerekítetté teszik az aromákat ebben a likőrben. 

Íz: A Luxardo Limoncello likőr az első másodpercben elnyeri szimpátiánkat rendkívül élénk, citromos, citrusos, édes, savanyú és nagyon erősen gyümölcsös zamataival. Egy komplett íz utazásban van annak része, aki megkóstolja ezt a likőrt. Nagyon szépen le vannak kerekítve a "nyers" és néha a nyelvet összerántó citrom ízei és a többi alkotóé. Igazi mediterrán likőr, amely frissességet és élénkséget kölcsönöz az élvezőjének. 

Lecsengés: Citromos, citrusos, illóolajos, hosszan tartó.

Szín: Világos sárga.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Tedd magadévá a gondolatot: olasz likőrt inni igazi íz élvezet. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!