Termékeink

Glenfiddich Project XX Scotch whisky 0,7 47% pDD

glenfiddich-project-xx.jpg
Cikkszám: Ig-00688
35 790 Ft

termekismerteto

Glenfiddich Project XX Scotch whisky 0,7 47% pDD

 

Származás: Skócia, Speyside
Gyártó: Glenfiddich Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa
Érlelés: tölgyfahordó

Illat: Nagyon szép, kerek, határozott illatok jellemzik, konkrétan virágos, fűszeres, vaníliás, karamell és az ezzel rokon érlelt fahordó aroma is világosan megmutatja magát a kóstoló-szimatoló orrnak. Pár percet várva és ismét beleillatozva a whisky elengedi az olajos, pörkölt mandula és mogyoró illatát is.

Íz: Íze édeskés, vaníliás, vattacukros jegyekkel kezdődik az első kortyoknál. Utána előkerül a karamell, kakaó, csokoládé és a pörkölt mogyoró, pörkölt mandula halvány jelenléte. Pontosan ezért az összetettségéért és harmonikus bonyolultságáért remek ez a szép whisky. Az illatok és az ízek nagyszerűen összeértek.

Lecsengés: Nagyon szépen, közepesen hosszan múlnak ki az aromás ízek.

Szín: sötét sárga-borostyán

Így kóstold meg: Tisztán, 18-21 fokon, hűtve majd jéggel.

Legyen szép napod !

 

Érdekesség:
A keverő mester, Brian Kinsman meghívta a világ 20 legelismertebb whisky szakértőjét, eléjük tett több mint ezer alap whiskyt azzal, hogy válasszák ki az ő személyes kedvenceiket. Amikor meg volt a 20 ital, akkor összekeverte őket, és ebből lett a Glenfiddich Project XX 0,7 47% pDD. Ez egy tipikus "small batch vatted" tétel.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok