Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Laphroaig Four Oak Scotch whisky 1,0 40% pDD

laphroaig-four-oak.jpg
laphroaig-four-oak.jpg
Cikkszám: Ig-00676
Felvéve: 2017-04-25
Módosítva: 2023-12-20
Egység: 1 lBruttó egységár: 32 330 Ft / 1 l
Ár: 32 330 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 32330 Ft 32330

Termékismertető

Laphroaig Four Oak Scotch whisky 1,0 40% pDD

Az Islay régió jellegzetes füstös, tőzeges karakterét kiválóan reprezentáló Laphroaig whisky, a single malt rajongók egyik leggyakoribb választása.

A Laphroaig nem csak egy különlegesen magas minőségű és egyedi ízvilágú whisky, de egy legenda is egyben. A Laphroaig szerelmesei számos országban rajongói klubokat hoztak létre és magának a gyárnak is van egy "Freind of Laproaig" (a Laphroaig Barátai) elnevezésű társasága. Ennek mindenki tagja lehet, aki legalább egy üveg Laphroaig whiskyt vásárol és regisztrálja magát a cég honlapján a az üvegen, vagy a dobozon található vonalkód alatti számsor megadásával, vagy postán a palack mellett található kis kérdőívecske kitöltött darabjának és az üveget (dugót) lezáró fém fóliának az elküldésével.

Ez a whisky négyféle hordós érlelésből megalkotott termél, a Laphroaig malt. Megtalálunk benne benne ex-bourbon, quarter cask, frissen készült amerikai és európai tölgyben (ex-sherry) érlelt Laphroaig whiskyt.

2017-es palackozás, limitált példányszámban. Nagyon friss, élénk ízhatású whisky kreáció. 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!