Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador 20é rum + 2 pohár 0,7 40% pDD

dictador-20y-glass-box.jpg
dictador-20y-glass-box.jpg
Cikkszám: Ig-00672
Felvéve: 2017-04-11
Módosítva: 2023-03-03
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 41 057 Ft / 1 l
Ár: 28 740 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 28740 Ft 28740

Termékismertető

Dictador 20é rum + 2 pohár 0,7 40% pDD

Ez a rum Kolumbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

Az érlelése értelemszerűen 20 évig tart, és használt tölgyfa hordókban történik ( sherry solera )

Származás: Columbia
Alapanyag: Virgin cukornád méz
Típus: prémium rum
Év: 20 éves

Szín: nagyon sötét borostyán,

Illat: A Dictador 20é rum + 2 pohár 0,7 40% pDD: A megillatozása már is egy igazi élmény - és még egy kortyot sem ittunk! Kipárolgásaira a rendkívül összetett aroma özön a jellemző. Csokis, kávés. melaszos, fahéjas, kakaós, tele fűszerekkel és gyógynövényes jelleggel. A hordó zamata fantasztikus. Mogyorós, mandulás, piritott kókuszos, ananászos, kandírozott és szárított gyümölcsös. 

Íz: A Dictador 20é rum + 2 pohár 0,7 40% pDD: Gőzei már levettek a lábunkról bennünket, na, akkor jöhet az igazi élvezet! Első kortyai édeskés, sűrű, olajos, még is könnyed összetettséget mutatnak. Karamell, csokoládé, kávé, fahéj, pörkölt mogyoró és mandula, hordó donga, fűszerek sora, kandírozott és szárított gyümölcsök kavalkádja kerül elő. Édeskésen bársonyos, selymes. 

Lecsengése: nagyon hosszan tart, krémesen kelleti magát a fő íz – a méz, kakaó, csokoládé, vanília.

Nemzetközi díjai: 2011 Kolumbia, Orlando, Klagenfurt, 2012 Las Vegas, San Francisco, Moszkva) mindenhol aranyéremmel díjazták.

Így élvezd a poharadban: Kóstold meg tisztán, hűtve, jéggel és 18-20 fokon. Szerintem innen már nem vágysz ezt az íz-csodát megváltoztatni ízeket befolyásoló gyümölcslevekkel, de persze neked kell döntened….   

Fel-fel a mai nagy bulira ezzel, és pont ezzel a palackkal! Eggs!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!