Termékeink

Captain Morgan Black Spiced rum 1,0 40%

captain-black-spiced-1l.jpg
Cikkszám: Ig-00628
9 440 Ft

termekismerteto

Captain Morgan Black Spiced rum 1,0 40%

 

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

Származás: Jamaica
Térség: Karib
Lepárló: Captain Morgan
Típus: black rum, fűszeres
Alapanyag: cukornád melasz
Hordó: tölgyfa

Illat: gazdag fűszer illatok jellemzik egymásra rétegeződve, / szegfűszeg és Cassia kéreg /a vanília és a karamell is egyértelmű, érdekes módon a bors a tüzes érzést kelti benne.

Íz: rendkívül összetett, édes de egyben száraz-fűszeres-szárított citrus héj ízű is, ami így leírva bizarr kicsit, de valós. A vanília, a szerecsendió, fahéj, karamell

Lecsengés: lággyá és finoman simogatóvá szelídül a csokoládés és ánizsos jegyek lassan halványodó ízlelésében

Így élvezd a poharadban: nagyszerű ízeket élsz át jéggel, de aromái és kipárolgása szobahőmérsékleten egy szinttel feljebb lép. Ez az a rum, amihez szinte mindegy, hogy mit adsz hozzá, csoda ízeket kapsz. Eggs !

 
Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok