Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Fireball kanadai fahéjas whiskylikőr 0,7 33%

fireball.jpg
fireball.jpg
Cikkszám: Ig-00565
Felvéve: 2016-06-23
Módosítva: 2023-08-10
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 11 371 Ft / 1 l
Ár: 7 960 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7960 Ft 7960

Termékismertető

Fireball kanadai fahéjas whiskylikőr 0,7 33%


Származás: Kanada
Gyártó: Arcus AS
Alapanyag: Whisky+fahéj + ízesítő növények


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Fireball kanadai fahéjas whiskylikőr legelőször is határozottan whisky illatokkal indítja be a kóstoló és illatozó "óhajtását" és vágyakozását. Nagyon finom, kellemes az alapul szolgáló whisky aromája. Viszont utána az italban található relatíve nagy mennyiségű fahéj olyan izgalmas és jó, hogy már is neki akarunk fogni a megízleléséhez. Remek a bevezetés.... 

Íz: Ez a fiatal márka már is sokat tett le az asztalra, hogy italkülönlegességet állítson elő, mert ez a whiskylikőr az. A whisky remek, az ízében már meg is találtuk azt az aromákat, ami miatt egy tapodtat sem mozdulunk el a poharunk mellől. A fahéj ízei ezt csak fokozzák és már el is jutottunk ahhoz a megállapításhoz, hogy ez egy nagyon finom, jó ital. 

Lecsengés: Kellemes, fűszeres, fahéjas, hosszan tartó.

Szín: Világos sárgás-barnás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ismerd meg ezt a kanadai remekművet ! Pohárra fel !

 

Érdekesség:

Ez a fiatal márka 1984.-ben jött létre, de már is nagyon sok helyen ismerik a világon - mert jó termékeket gyárt az alkotó. 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!