Termékeink

Mozart likőr arany (chocolate) likőr 0,5 17%

mozart-chocolate.png
Cikkszám: Ig-00528
5 030 Ft

termekismerteto

Mozart likőr arany (chocolate) likőr 0,5 17%


Származása: Ausztria
Lepárló: Mozart Liqueur Ltd
Alapanyag: Alkohol, kakaó kivonat, kakaó olaj, belga étcsokoládé, tejszín, vanília, ízesítő és fűszernövények
 
Illat: A Mozart arany (chocolate) likőrben a világhírű belga csoki ipar egyik legfinomabb képviselője okoz csodát az ital megillatozásakor. Édes gőzeiben felfedezhetjük az alap csoki aroma mellett a krémes tejszín, a vanília, az extra kakaó orrunkra gyakorolt élvezetes hatását. Ez a likőr egy afféle alap ital, amelynek az ízére nagyon sokan emlékeznek. Kipárolgásaira a zamatok egyensúlya és komplex mivolta a legjellemzőbb. Dicsőség annak, aki megalkotta ezt a nemes itókát. Megjelenése is pazar, exkluzív, így ajándéknak is kiváló.   

Íz: A Mozart arany (chocolate) likőr egyik fő tulajdonsága, hogy különös erővel csábítja el a kóstoló nyelvét, és ez a csáberő újra ús újra győzedelmeskedik. Édes, krémes, csokis, vaníliás, kakaós ízei fantasztikusak, ezért és innen ez az erő. A további nagyon minimálisan jelenlévő és kiérezhető aromák, zamatok önmagukért beszélnek, és tovább selymesítik és finomítják az italunk élvezhetőségét. Összességében a sokrétegű ízek, a bársonyos aromák hatása, az édes krémes zamat özön a jellemzője ennek a klassz likőrnek.

Lecsengés: Finom, kakaós, csokis, krémes, hosszan tartó.

Szín: Világos barna

Koktélokhoz: Nagyon finom, jó italokat lehet belőle keverni, ízesíteni. Felhasználható akár desszertekhez, fagylaltokhoz is.

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Add meg az esélyt a haveroknak, hölgyeknek,- hogy megismerhessék ezt a finom likőrt!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok