Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grappa Francoli Erbaluce Bianca 0,7 41,5%

grappa-francoli-erbaluce-bianca.jpg
grappa-francoli-erbaluce-bianca.jpg
Cikkszám: Ig-00505
Felvéve: 2016-03-17
Módosítva: 2021-04-28
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 15 757 Ft / 1 l
Ár: 11 030 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 11030 Ft 11030

Termékismertető

Grappa Francoli Bianca 0,7 40%

Származás: Olaszország
Lepárló: Fratelli Francoli Distillery
Alapanyag: Szőlőtörköly

Illat: Finom, érződik benne az ízesítő növények illata, név szerint is a licsi, mangó, kiwi. Zöldnövény, szőlő, frissen vágott réti és erdei növények édes-savanyú illata is jellemzi ezt az italt. Fűszeres kipárolgásai nem mindennapos illatfelhőt rajzolnak a kóstoló pohara fölé.  

Íz: Édeskés, nagyon citrusos, nagyon fűszeres, de egyben fanyar is, a szőlőtörköly íze finoman, de határozottan kiérezhető. A fűszerek közül a fehérbors, nagyon kicsi fahéj lepi meg az ízlelő bimbókat.  

Lecsengés: Közepesen hosszú, kellemes, fűszeres

Szín: Tiszta, átlátszó

Így kóstold meg: Önmagában, szobahőmérsékleten, lehet hűtve jéggel is, de akkor más ízek kerülnek elő.

Szép és sikeres estét !

 

Érdekességek:

" A Francoli egy világhírű grappa és likőr gyártó cég, 1875 óta működik.

A napérlelte, pimonti szőlőből készül a kristálytiszta Francoli Bianca grappa, amely egyszerűen fantasztikus élményt nyújt. A termelésnél modern és hagyományos módszereket egyaránt alkalmaznak, a gyártás minden részletére gondosan odafigyelnek. Ez az alaposság teszi a Francoli grappát világhírűvé.

A Bianco grappát olyan trópusi gyümölcsökkel tették ellenállhatatlanná, mint a licsi, a mangó vagy a kiwi. Ízében is megjelennek a mennyei ízű trópusi gyümölcsök, ezen felül az íze virágos árnyalatokkal és élénkítő fehér borssal is kiegészülve nyújt tökéletes ízharmóniát.

Illatában lenolaj, finom fűszeres és virágos jegyek keverednek egzotikus trópusi gyümölcsökkel, majd egy kis barackos beütés koronázza meg. Igazán fenséges, intenzíven gyümölcsös ital, aki megkóstolja, az biztosan rajongani fog érte. "

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!