Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Mandarine Napoleon likőr 0,7 38%

mandarine_napoleon.jpg
mandarine_napoleon.jpg
Cikkszám: Ig-00469
Felvéve: 2015-09-22
Módosítva: 2024-03-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 14 343 Ft / 1 l
Ár: 10 040 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 10040 Ft 10040

Termékismertető

Mandarine Napoleon likőr 0,7 38%
 

Származás: Franciaország (Belgium)
Gyártó: De kuyper Ltd.
Alapanyag: 6 évig érlelt konyak, narancs és mandarin héjának az ázata, 3 évnyi hordós érlelés, aztán 21 féle ízesítő és fűszernövény

Érlelés: A lelke a 2 fázisú hordós érlelés. Az ízesítő növények pedig áztatással, keveréssel és rázással kerülnek abba az állapotba, hogy ez a csodás likőr legyen belőlük.

Illat: A Mandarine Napoleon likőr 1892.- től örvendezteti meg a fogyasztók hosszú sorát. A 6 éves konyak önmagában aromás a hordós érlelés kapcsán, de a narancs és a mandarin héjának a kivonata, az illóolajok, a 21 féle szárított, áztatott fűszer és ízesítő növény beteljesítik a tökéletesen gyümölcsös és fűszeres kipárolgást. Selymes, simogató, lágy aromák lengnek a pohár felett.

Íz: A Mandarine Napoleon likőr két fázisú hordós érlelése meghozta az eredményét, mert valami frenetikusan gyümölcsös és fűszeres íz-bombával van dolgunk a kóstolás során. A konyak édeskés-száraz fadongás és vaníliás, citrusos, mogyorós íze nagyon szépen passzol a mandarin, a narancs és a 21 másik növényből áradó ízekkel. Összetett, harmonikus, nagyon kiegyensúlyozott zamatokkal bír ez a méltán híres likőr. 

Lecsengés: Narancsos, konyakos, hordós, mogyorós, hosszan tartó.

Szín: Pirosas sötét sárga.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Boldoggá lehet tenni egy-egy barátot, barátnőt - akár pár pillanatra is, de ezzel az itallal jó hosszú ideig fog tartani.

Érdekesség.

Napoleon fizikusáé az érdem, hogy megalkotta tökéletesre ezt az italt. A neve Francois Fourcroy volt. Andalúz, Sziciliai, Korzikai mandarint és narancsot használt, használnak ma is.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!