Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

cardhu_gold_reserve.jpg
cardhu_gold_reserve.jpg
Cikkszám: Ig-00461
Felvéve: 2015-08-28
Módosítva: 2023-04-05
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 31 157 Ft / 1 l
Ár: 21 810 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 21810 Ft 21810

Termékismertető

Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Highland, Speyside
Gyártó: Chardu Whisky Lepárló
Alapanyag: Árpa

Érlelés: tölgyfa hordóban, éveken át. (nincs megadva)

Illat: A Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD páráiban minden benne foglaltaik, ami egy szép, érett whiskyben bizony kívánatos, és ettől az - ami! Édeskés, kellően és nem tolakodóan füstös és száraz is egyben. Gyümölcsös, körtés, áfonyás, mazsolás, datolyás. Hordós, malátás, égetett fás, tölgyfás, selymes és bársonyos gőzökkel rendelkezik, kiváló összhatással a végén. 

Íz: A Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD egy nagyon klasszul megalkotott és kiváló ízekkel bíró remek terméke a skót whiskygyártásnak. Első benyomás az édeskés-száraz-kicsit füstös aroma hármasa. Aztán kikerekedik belőle a malátás, árpás, kissé tésztás, áfonyás, körtés, szilvás, mazsolás és kandírozott narancshéjas zamat együttes. Kicsit hordó dongás, kicsit vaníliás és csipetnyit fahéjas kortyok következnek. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fadongás, édeskés, aromás, kissé füstös, pörkölt dongás, gyümölcsös..

Szín: Sárga - borostyán

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ülj le egy nehéz nap után és tölts magadnak egy pohárkával, ezzel is lenyugodva! Eggs!

Érdekesség:

A Cardhu egy izgalmas és speciális whisky egy igazán különleges üvegben. A kiváló minőség és a tökéletes forma együtt jár az esetében. Nyilván ez a két ok miatt a vásárlók által az egyik legkedveltebb termék a Whisky kategóriában.

A Mannoch hegyből fakadó forrás kristálytiszta és lágy víze, valamint a gondosan kiválasztott, csíráztatott árpa a két legfontosabb alkotó eleme ennek a whisky különlegességnek,- az érlelés fontsságáról nem megfeledkezve!

A hattyúnyakú réz lepárló üstökből lassan, cseppenként kicsorduló nemes szesz minimum 12 évig érlelődik az öreg tölgyfahordókban, hogy magába szívhassa annak aromáit.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!