Termékeink

Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

cardhu_gold_reserve.jpg
Cikkszám: Ig-00461
16 070 Ft

termekismerteto

Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Highland, Speyside
Gyártó: Chardu Whisky Lepárló
Alapanyag: Árpa

Érlelés: tölgyfa hordóban, éveken át. (nincs megadva)

Illat: A Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD páráiban minden benne foglaltaik, ami egy szép, érett whiskyben bizony kívánatos, és ettől az - ami! Édeskés, kellően és nem tolakodóan füstös és száraz is egyben. Gyümölcsös, körtés, áfonyás, mazsolás, datolyás. Hordós, malátás, égetett fás, tölgyfás, selymes és bársonyos gőzökkel rendelkezik, kiváló összhatással a végén. 

Íz: A Cardhu Gold Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD egy nagyon klasszul megalkotott és kiváló ízekkel bíró remek terméke a skót whiskygyártásnak. Első benyomás az édeskés-száraz-kicsit füstös aroma hármasa. Aztán kikerekedik belőle a malátás, árpás, kissé tésztás, áfonyás, körtés, szilvás, mazsolás és kandírozott narancshéjas zamat együttes. Kicsit hordó dongás, kicsit vaníliás és csipetnyit fahéjas kortyok következnek. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fadongás, édeskés, aromás, kissé füstös, pörkölt dongás, gyümölcsös..

Szín: Sárga - borostyán

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ülj le egy nehéz nap után és tölts magadnak egy pohárkával, ezzel is lenyugodva! Eggs!

Érdekesség:

A Cardhu egy izgalmas és speciális whisky egy igazán különleges üvegben. A kiváló minőség és a tökéletes forma együtt jár az esetében. Nyilván ez a két ok miatt a vásárlók által az egyik legkedveltebb termék a Whisky kategóriában.

A Mannoch hegyből fakadó forrás kristálytiszta és lágy víze, valamint a gondosan kiválasztott, csíráztatott árpa a két legfontosabb alkotó eleme ennek a whisky különlegességnek,- az érlelés fontsságáról nem megfeledkezve!

A hattyúnyakú réz lepárló üstökből lassan, cseppenként kicsorduló nemes szesz minimum 12 évig érlelődik az öreg tölgyfahordókban, hogy magába szívhassa annak aromáit.

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok