Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Toschi Nocello diólikőr 0,7 24% pDD

toschi_nocello72.jpg
toschi_nocello72.jpg
Cikkszám: Ig-00453
Felvéve: 2015-07-08
Módosítva: 2023-12-12
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 014 Ft / 1 l
Ár: 9 110 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9110 Ft 9110

Termékismertető

Toschi Nocello diólikőr 0,7 24% pDD

 

Származás: Olaszország
Gyártó: Toschi Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol, zöld dió (dió bor= borban áztatott zöld dió), dió likőr (zöld dió finom alkoholban áztatva), cukor, fűszerek, ízesítő anyagok.


Érlelés: Áztatással, keveréssel, rázással, szűréssel és a végén pihentetéssel történik.

Illat: A Toschi Nocello diólikőr illataira három dolog kiemelten jellemző. Az első az, hogy édeskés de egyben keserű, savanykás aromákat enged el. A második az, hogy a zöld dió egy fűszeres zamatot is áraszt. A harmadik pedig az, hogy a cukortartalommal és az alkohol alapanyaggal az édes íz felé tolódik el a kipárolgása. Összhatásában egy vonzó, elegáns, nagyszerű likőr kerekedett ki. Jöjjön akkor a fő aktivitás - a tényleges megízlelés! 

Íz: A Toschi Nocello diólikőr elsősorban aperitifnek fogyasztják a mediterrán régióban. Az íze egyértelműen nagyon összetett és komplex. Miért az? Azért, mert a 3 fő íz keveredik, az édes, a keserű, a savanyú. Maga a zöld dió kesernyés, savanykás, fűszeres, szagos, hatásokat visz bele az italba. A cukor egyértelműen az édesség irányába hat. A további ízesítő anyagok pedig a savanykás hatásokat tompítják vagy erősítik,- pld. a szegfűszeg, fahéj. Kiváló ital, remek koktél alapanyag.  

Lecsengés: Diós, kesernyés, hosszan tartó.

Szín: Zöldes barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van. Cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg, de csak azért, hogy legyen róla ismereted, aztán indulás a mixerkedés felé! 

Hívasd meg magad a legjobb haveroddal, de az italt vidd te, és ezzel a finom likőrrel a háziasszonynak is tudsz kedveskedni! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!