Termékeink

Galliano Ristretto kávélikőr 0,5 30%

galliano-ristretto.png
Cikkszám: ig-00443
6 740 Ft

termekismerteto

Galliano Ristretto kávélikőr 0,5 30%


Származás: Olaszország
Gyártó: Galliano Liqueur Distillery
Alapanyag: Finom alkohol, cukor, Robusta és arabica kávé, csokoládé, ízesítő növények.


Érlelés: Áztatással, keveréssel és rázással történik.

Illat: A Galliano Ristretto olasz likőr egy olyan nagyszerű kísérlet eredménye, amelyben a kávék illatai dominálnak. Persze édes, csokoládés és karamellás aromái is káprázatosak. Illataiban benne van a finom alapot szolgáltató alkohol és a benne oldott ízesítő növények aroma-csokorja. 

Íz: Ezt az olasz kávélikőrt mindenképpen meg kell kóstolni, mert nagyon frissítő, nagyon finom ital. Az alkohol és az alapot jelentő kétféle kávé már is önmagában finom. A többi fűszer, gyógy, szárított ízesítő növény kivonata nemes egyensúlyba került az itókát  megalkotó keverő mester akarata szerint. Ezt az italt ezerféle módon lehet kóstolni, élvezni,- így önmagában is, de desszerthez, fagylalthoz, koktélokban úgy szintén.  

Lecsengés: Kellemes, kávés, csokis, hosszan tartó.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ébresztő ! Itt a finom, kávés, olasz likőr csoda !

 

 

 

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok