Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Casali Rum-Kokos krémlikőr 0,5 15%

casali_rum_cocos.jpg
casali_rum_cocos.jpg
Cikkszám: Ig-00439
Felvéve: 2015-04-28
Módosítva: 2021-02-16
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 11 020 Ft / 1 l
Ár: 5 510 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 5510 Ft 5510

Termékismertető

Casali Rum-Kokos krémlikőr 0,5 15%


Származás: Ausztria
Gyártó: Casali Liqueur Distillery
Alapanyag: Caribi rum, kókusz, tejszín. 


Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Casali Rum-Kokos krémlikőr egy vagány próbálkozása a gyártónak, aki pont erről a merészségéről híres. A rum fantasztikus, érlelt, melaszos, pörkölt, mogyorós aromája remekül passzol a kókusz nagyszerű illatához. A kiváló minőségű tejszín krémessé teszi ezt az italt. A kevés finomszesz elsimítja az aromák felszínét, ezért lett ez az ital ennyire bársonyos. 

Íz: Ez a rum alapú kókuszos krémlikőr tele van sok-sok ízzel. A rum finomsága a melaszos, pörkölt-égetett hordó dongák, a karamell és kakaó aromáit viszi bele az italba. A kókusz íze összetéveszthetetlen. A tejszín íze nagyon jól passzol az alapokhoz. Igazán krémes, édes, kókuszos, csokis, bársonyos likőrrel van dolgunk. Nagyon sok koktél épülhet erre a nedűre, de a süteményekbe, fagylalthoz is jó, sőt.......!  

Lecsengés: Kellemes, édes, kókuszos.

Szín: Világos sárgás-fehéres.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Hűtsd be ezt a klassz likőrt és kóstolgasd kis kortyokban ! 

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!