Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Manner Original Neapolitaner likőr 0,5 15%

manner.jpg
manner.jpg
Cikkszám: ig-00396
Felvéve: 2014-12-10
Módosítva: 2023-12-06
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 13 240 Ft / 1 l
Ár: 6 620 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6620 Ft 6620

Termékismertető

Manner Original Neapolitaner likőr 0,5 15%
 

Származás: Ausztria
Gyártó: Manner Neopolitaner Ltd.
Alapanyag: Finomított alkohol, mogyoró, természetes ízesítő anyagok

Érlelés: Titkos recept alapján keveréssel.

Illat: A Manner Original Neapolitaner likőr nem más mint a híres nápolyi italba öntött zamat folyama. Kipárolgásai "életveszélyesek" mert oly finomak. Nyilván érezhető a finoman eloszlatott édessége a likőrnek, a csodás pörkölt mogyoró (némi mandula is). Az, hogy krémes - nem elég találó, nem eléggé fejezi ki azt a finom selymességet amit az orrunkban érzünk. 

Íz: A Manner Original Neapolitaner likőr egyszerűen felséges. Nem lehet abbahagyni még a fegyelmezett kóstolást sem. Mogyorós, krémes, édes, ostyás, tökéletes nápolyi ízt kapunk. A második kortynál felkerül egy kis karamell és tejcsoki íz érzés a szájpadlásra.

Simogató, selymes, harmonikus folyékony nápolyit érezhetünk. Igazi csemege, nagyszerűen bekevert, megalkotott ital, talán túl jó is ahhoz, hogy abbahagyjuk a kóstolást. Koktélokban szintén kiváló elegyet alkot.   

Lecsengés: Édes, mogyorós, hosszan tartó.

Szín: Mogyoró barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Ez az ital nagyon "csajos" így hát mi nem adunk tippet, csak tessék utána gondolni....! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!